Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Kuvaton

Teksti saattaa tirskua kiukkua. 

DNAlla on kiinteiden laajakaistojen monopoli alueella jossa asumme. No. Eskuri on wanha. Puhelinkaapeli tulee ilmassa talon seinään ja sujuvasti männyn oksiston läpi... männyn joka pitäisi saada nurin.

Elokuun alkupuolella soitin DNAlle (siis huom soitin... lue lisää lopummasta juttua) ja kerroin ongelman. Sieltä lopsahti tekstiviesti jossa luki että toimitusaika 19.8. Aiheeseen perehdyttyäni totesin, että tuota ilmalinjaa ei tosiaan ole kuin tontin kulmalla olevasta pylväästä taloon. Katsoin viisaammaksi upottaa koko kaapeli maahan. 

14.8. laitoin sähköpostin DNAlle ja peruin "puunkaato avun". Laitoin sähköpostin, koska minulla ei tuona päivänä ollut aikaa roikkua puhelinjonossa.

19.8. Tuttu asentaja kurvaa pihaan irroittamaan talokaapelia puun kaatamista varten. Toimitin poijjat matkoihinsa.

NYT DNAlta tuli lasku jossa laskutetaan puunkaatoapua 1 tunti, lähes 90 euroa! Voinette arvata että tässä kohtaa minä jälleen soitin... Puhelun kesto 15minuuttia 4 sekuntia josta keskustelin ihmisen kanssa noin 20 sekuntia. Lopputulema "Nämä peruutukset pitäisi aina tehdä puhelimitse..." voinette arvata mitä suustani tässä kohtaa kirposi? Kuinka hyväksi kehuin ne niiden todella paskat odottelumusiikit ja monivalintatehtävät. "Osoitteessa dna.fi voitte tehdä kirjallisen reklamaation laskusta...". Voinette arvata että tein... ja kuinka hyväksi kehuin siinäkin koko puljun.

Tuo on verrattavissa siihen, että viinakaupassa myyjä myisi sulle sen punkkupullon laulettuaan eka nuotinvierestä vartin. Jos sen punkun haluaa... ei auta ku kuunnella.

Jännityksellä odotan miten laskun käy.

1 kommentti:

  1. Pimpelipomia kuunnellessa se pienikin hoidettava asia muuttuu jotenkin ihan kummallisesti vuoren kokoiseksi. Ja laskuahan on turha ruveta karhuamaan, jos hommia ei ole edes tehty...

    VastaaPoista