Sivut

perjantai 14. lokakuuta 2011

Lukkopihdit

Jokaisella varmasti on kotitöissä se jokin, joka on äärimmäisen vastenmielistä... Mulla se on ikkunoiden pesu. On aina ollut ja tulee varmasti aina olemaan.

A:n, siis päärakennuksen ikkunat on nyt pesty köökiä vaille. köökin ikkunalle keksin milloin minkäkin tekosyyn, että saan lintsata hommasta. Pthyi! Täällä eskurissa kuitenkin jokainen ikkuna on elämys ja työkaluja kaivataan monenmoisia :)


Viime viikonloppu ja oikeastaan koko viikko meni ihan yhdessä hujauksessa. Viime viikonloppuna tuolla tallissa sai alkunsa yksii tuunaushomma joka tulee tännekin valmistuttuaan ja se on siis juttu joka liikkyy noihin ikkunoihin aika tanakasti. Samaan aikaan Eskurin isäntä ja pikkunassikka tuottivat tämän.... M/S Eskuri ankkuroituna pihaojaan <3

2 kommenttia:

  1. Sisäikkupoiden puolella on ikunavalmistajan valmis kahva; siis luukkuikkunoissa.Eteisenkaappiin on jätetty avain, jolla saa muuten ikkunat avattua.Miten sinne lukkopihtejä tarttee, kun ei ole ikinä aiemmin ole ollut tarpeellisia?!
    Terveisin, Neiti T

    VastaaPoista
  2. Juu, meinasinkin soittaa sulle, että mitä pirua tuolle on tapahtunut :D Tuo kuva on porstuasta, ulko-oven vierestä, kaukapellon puoleisesta ikkunasta. Nou kahvaa, ainoastaan tappi....

    VastaaPoista