Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Vanhassa vara parempi. Jopa tilaustyönä

Mulla on ystäväni Paukun kanssa toimiva YYA-soppari. Paukku tykkää kokata maustekurkkuja, paholaisensoossia ja milloin mitäkin. Ja minä ommella. Nyt minusta ei oo kyllä mihinkään... koko akka ihan resu; ei voi istua eikä liikkua.

Eräänä lokakuun päivänä meille ilmestyi mm. läjä vanhoja lakanoita ja toive 160cm leveästä verhosta ja säästetyistä nimikoinneista.

Suhteellisen haasteellista taikoa 134,5cm verhosta 160cm verho siten, että nimikointi pysyy suorassa ja nauhakin menee laidasta laitaan. Onneksi lakanoita oli kaksi. Yläosassa on pystysaumat näppärästi nauhojen takana piilossa.  Nimikointi on kuvassa jäänyt lampun johtojen taakse, mutta kyllä se sieltä näkyy, kun sihtaa.
Verho paikoillaan Kuvan otti Paukku ite
Verhon lisäksi toisesta nimikointikohdasta muotoutui tynkä kaitaliina. Kuvaa siitä ei ole...

Tähän muuten on luvassa jatkoa. Ei nuo kaikki matskut tähän yhteen verhoon menneet. Saa pysyä kuulolla... ja jättää niitä kommenttejakin :)

3 kommenttia:

 1. Siis Wau! Mää rakastan kaikkea vanhoista lakanoista tuunattua ja nämä verhot on kyllä aivan mahtavat! Ja tuo nimikointi on kyllä extrabonus jo muutenkin upeisiin verhoihin. Niissä oli varmaan kova homma, että sait mitoitettua kaiken noin äärimmäisen siististi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki :)

   Joo, myönnän että verhossa oli ihan muutama "eikä ku"- silityssauma kun se valmistui. Aikaa meni ehkä 4 tuntia ja siitä se 3 tuntia meni suunnitteluun ja laskeskeluun.

   Uniikkikappaleita on mukavaa tehdä!

   Poista