Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Herkullinen

Viitaten eiliseen, kaivelin kuva-arkistoja ihan näiden pihan DIY-juttujen tiimoilta. Tämä projekti on siis vuoden takaa, mutta jäi esittelemättä koska kiveys ei valmistunut. Siis oli tarkoitus kuvata valmistuneet jutut uudella kiveyksellä... maalattua talon seinää vasten. Ei se seinäkään maalautunut valmiiksi asti. Mutta pöytä ja tuolit kuitenkin on valmiit eli... Enjoy!

Eli lähtötilanteessa 2 tuolia ja pöytä. Suoraan käytöstä, Isännän vanhan kodin pihasaunan eteisestä. Kunto: Kamala!! Maali irtoillut jaloista ja tilalla ruostetta. Puuosat ilmeisesti käsittelemättömät... muutoin kuin steariinilla, oluella ja kaikella muulla ryysteellä ja varisteella.
En edes hionut näitä, rapsuttelin vaan irtoilevat maalit pois ja muistaakseni luutusin tärpätillä.

Bauhausiin menin ostamaan harmaata Miranolia, toisin kävi. Tämä Sadolinin (C) puu- ja metallimaali oli alekorissa ja värikartasta löytyi herkullinen sävykin.Oikeasti herkullinen! Sama maali puulle ja metallille. Heleppua ko heinän teko!Ja tosiaan... tämän kummempaa kuvaa ei valmiista ole. Fiiliksiä viime keväältä pihaa suunnitellessa. Nami nami.

2 kommenttia:

  1. Mää olen kaipaillut sähkönsinistä takaisin vaatemuotiin, mutta se istuu näköjään tosi hyvin myös pihakalusteisiin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana väri, lempivärini !

    VastaaPoista