Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lisää käyntikortteja

Nii, ens kesänä pitäs vaihtaa parit ulko-ovetkin. Haasteita tälle ulkoasun "siivoukselle" ja rempoille asettaa tietty se, että...

(kuvat päivältä jolloin avaimet saatiin... pihtaan viime kesäisiä ulkokuvia ensi kesäkuun loppuun asti jolloin sitten tärähtää 2v synttäripostaus)

Ulkorakennus on isompi kuin itse talo ja on oikein 70-luvun elementtirakentamisen k a r s e a tyylinnäyte.


Tässä heiluikin jo maalipensseli viime kesänä, mutta tuo ovi vaihtuu sellaiseen joka eristää lämpöä hieman lastulevyä enemmän

Talon naamataulusta ei oikeasti oo kuvaa!!? Tuolla se pilkottaa risukon takana. Risukosta ei muuten ole jäljellä kuin vaahtera. Kaikki muu on kadotettu ja uutta istutettu tilalle... Ei löydy muuta kuvaa ei, mutta talo on siis tönöttänyt paikoillaan jo 1920-luvulla ja käynyt läpi monta laajennusta. Katto on konesaumaa, ulkovuori lautaa. Värimaailma sama kuin ulkorakennuksessa.

Värimaailma tulee muuttumaan... on osin jo muuttunutkin. Vihreä vaihtuu valkoiseen ja valkoiset petrooliin. Toinen vaihtuva ovi on ruskea ja talon ovi siis valkoinen. Valkoinen on kaikkein älyttömin väri ulko-ovessa! Oikeasti!!

Päädyin Jeld-Wenin sivuille, koska se nyt vain sattui olemaan ensimmäinen ovivalmistaja joka mieleeni tuli :D Ei silti; sivuilla on jopa ohjehinnat esillä ja Oulussa paljon jälleenmyyjiä (mahdollisuus tingata). 

Mitä muita ovivalmistajia suosittelette?

Mää haluaisin ehkä kruusatummat ovet, mutta isäntä (ja lompakko) äänestivät tämän puolesta. Värikin tulee olemaan tuo kuvassa oleva. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti