Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tappijalaka

Eilen suuntasimme kirppikselle. Jokainen kirppistelevä oululainen... tai ees lähiseutulainen... tietää Paljekirppiksen. Tuo vaatimaton, noin 400 pöydän tarjoama valikoima tarjoili jälleen myös löytöjä. Sen lisäksi, että mukuloille löytyi housuapipaatöppöstä ni löysin itselleni farkut. 

Porukkaa siellä on aina paljon tai vielä enemmän. Eilen sitä sakkia oli jo ihan yli tarpeen ja siitä se sitten lähti. Housuissa koko 36 (ei siis 36" vaan 36). Minä isännälle, että jos en vielä housuihin mahdu niin kohta mahdun (fat camp on edelleen käynnissä). Sovittamaan en em. väenpaljoussyystä lähtenyt.

Kotona hyppäsin (siis mahduin!) housuihin ja... TADAA! Nämä pöksyt on tehty tooooodella pitkäkinttuisille naisille! Olen itsekin lähes 170cm, mutta mutta... Nuppineula näyttää lyhennyskohdan ja sakset ovat ISOT. Jos lahkeelle olisi merkitty tuumamitta, se olisi varmaan 36"!Lyhennetyt lahkeet erityisesti farkuissa ovat mun mielestä jotenkin töpöt. Se sisään taitettu lahkeensuu jotenkin vaan mun mielestä kuuluu kultaisen 90-luvun alkuun ja niihin vaaleisiin 501 Leviksiin... 
Näin jonkun blogissa joskus tosi kivan lyhennyssovelman. En muista missä blogissa ja en tosiaankaan muista lyhennettiinkö siinä housua vai paitaa saatikka, että miten se tehtiin, mutta tää seuraava juttu on mun sovelma. Tiiä onko sinne päinkään, kuin se muistijäljen jättänyt toteutus.

Siis lahkeesta pätkä pois, suoraan lopulliseen mittaan. Ei mittään saumavaroja. Irti leikatusta lahkeen pätkästä taite talteen ja sauma auki.

Siihen niin vaan leikatun "peitoksi". Alunperin sisäpuolella ollut ulkopuolelle. JOS olis oikein riski kone ja hyvät hermot, ni tämän kai vois toteuttaa ihan "kanttinauhana", jolloin alkuperäisen päällypuolen vois laittaa päällypuolelle.  Mutta ei mun koneella... eikä hermoilla.

*surrur* Ei tietenkään ollut tuota "farkkuompeleen väristä" lankaa. Käytin vihreää. Huomaahan sen jos läheltä katsoo.

Vai huomaako? Jos joku mun nilkkoja vahtaa kovin läheltä, niin hän lienee sen verran läheinen, että voin kertoa housujen olevan kirppikseltä huikealla 2,50€ hinnalla ostetut :D

Palataan!

ps. Tuo kuvan tynnyripalli/jakkara on tehty Bauhausin kukkaruukusta...

1 kommentti:

  1. Ensin huokailin neljää sataa pöytää, mutta se varsinainen herkku olikin täällä pohjalla; Mahtava tuunaus!!

    VastaaPoista