Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Se isompi

Jossain päin mökkiä on aina kasa "ulkoistettavaa" tavaraa. Mukuloille liian pieneksi jääneitä kamppeita tai muuta uutta kotiaan etsivää roinaa.


Tämä toimistotuunaamon 50 euron budjetilla toteutuva(?) köökiremppa rytkähtää taas pykälän eteenpäin kunhan keritään... hain viime viikolla pöytätasot hintaan 0€. Tämä blogi on hyvä päiväkirja. Totesin tuossa, että edellisistä tätä tilaa käsittelevistä postauksista on aikaa yli 6kk. Päätin sitten näpsäistä pari uutta kuvaa. 

Sesongin hommat esillä... Hobbyhallin lootassa lintujen eväskönttitekeleitä, Heti vieressä siemenloota merkkitikkujen kera ja hellalla steariinikattila.

Tuo oikea nurkka lähikuvassa... ai miten niin sytykeruusuja teen?


Maisemat samoilla seutuvilla ennen tuunauksen aloittamista olivat näinkin suloiset...


Puuttuu siis enää "uusi" liesituuletin (talon köökirempasta jäi yli 60cm lieskari, mutta nyt tarttettais 50cm.) Suurin funktio ko. vekottimella täällä on valon lähteenä toimiminen, eli uutta en ole (tälläkään kertaa) etsimässä. JOS pyykkikoneen innostuu siirtämään niin sen alle pitää hommata se kaukalo. Mutta se on JOS.

Iliman pyykkikonettakin toimintoja on. Monta. Tässä niistä se lähes päivittäinen.... Mahtaa olla melko stailattuja ne kuvat pienestä sievästä työpöydästä jossa on vain valkoinen macbook :D


Kirjoitin aiemmin tuosta kuluttamisesta. Olen valmis sijoittamaan, jonkun mielestä jopa tuhlaamaan esimerkiksi ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin. Lapsilla huonot kamppeet pilaavat ulkona liikkumisen ilon ja välillisesti myös vanhempiensa tunnelmat. Meidän aikuisten kamppeet ovat töidenkin osalta must have. Kuka jaksaa kylmissään ja vieläpä märissä kamppeissa hymyillä asiakkaalle pitkän päivän??!

Mutta se heräteostosohvakalustojauusiautotehtaaltaelämä on mun osalta ohi. Myös tällaisen kakkosköökin remppa etenee näppärästi tällai kierrättämällä ;)
 


3 kommenttia:

 1. Pirteä ja raikas valkoinen, tulipas hyvä:)
  Kiva tuo liitutaulu.

  VastaaPoista
 2. Tämäpä sattui, meillä on vielä tuollaiset puukuvioiset tiskikaappit, ovet menevät kohta vaihtoon, mukava nähdä miltä ne tulee valkoisina näyttämään, ihan mukavilta ja raikkailta.
  Tuosta määrästä kennoja tulee monta sytykeruusua.

  VastaaPoista
 3. Tulipa nätti.
  Kiva kun löysin tänne. Luulen tietäväni talosi ja paikkasi. Muutin nykyiseen kotiini vajaa kuusi vuotta sitten Koppanasta, meren rannasta. Ihanan tuttuja maisemia, Riutunkarin lautat, Varjakan venesatama (meilläkin oli vene siellä) ja kaikki nuo rantojen ja pihojen kasvit, jotka kuvasit. Mukava hetki näitä lukiessa, kiitos.

  VastaaPoista