Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lissää kevättä

Montakohan päivää täällä meinaa myrskytä?

Päivällä pitkästä aikaa kirppiksellä. Pikkuakalle eurolla keilasetti ja itselle kiva neuletakin tapainen hintaan 1,70€. Terapeuttista. Huomenna onkin yksi ällöttävä palaveri.

Kirsi kirjoitti Tää ois tän koti-blogissaan siitä, kuinka vaikea on kieltäytyä ottamasta vastaan ilmaista tavaraa. Jep. Komppaan. En aina edes yritä kieltäytyä... kevään mittaan on siis luvassa postauksia ...ehhh... hieman erikoisemmasta kasvihuonehankkeesta. 

Samalla teemalla jatketaan.. eli planttuja planttuja. Sisko teki tilauksen ja kävin siitä hakemassa omani. Jakopussit mm. Köynnöspinaatista ja 'Eight ball' kesä(omena)kurpitsasta. Köynnöspinaattia kokeilin edellisellä pihalla. Ei ollut hääviä ja ei se talvehtinutkaan siinä huonossa maassa. Nyt uusi yritys, ihan vain siksi, että kasvimaan portti kaipaa köynnöstä. 'Eight ball' omenakurpitsakin on tuttu juttu. Tykkäsin!

Tämä tabletin kamera on muuten aivan onneton! Koittakaa kestää, niin minäkin teen... en oo vielä muuta huonoa keksinyt tästä vekottimesta :)

Kylvöihin menee aika lailla laidasta laitaan tänä vuonna. Tyhjennän vanhat siemenvarastot kokonaan. Sipulien istukkaat saa jäädä kauppaan senjonkunmadon vuoksi joka pilasi lähes koko sadon viime kesänä. Ai nii. Eihän meillä oo kunnollista kasvimaata. Ainoastaan pieni laatikko jo useita neliöitä vanha peltoa viiralla peitettynä. Sitä on p*skahommia talikon varressa luvassa heti kun maa sulaa. Ainekset on jo varattuna naapurin tallilla.

Palataan!

2 kommenttia:

  1. kevät ja siementen kylvö on on ihanaa.
    Mie laiska vaan tilasin valmiit tomaatintaimet.

    VastaaPoista