Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sitruunajuustokaaakku

"Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi kulhossa. Vaahdota kerma omassa astiassaan. Yhdistä kermavaahto ja valkuaisvaahto. Sekoita sitruunamehu, sokeri ja vaniljasokeri tuorejuustoon."

Missä kohtaa tuossa käsketään vaahdottaa valkuaiset ja sokeri keskenään?

No sen tein kuitenkin.

Eli 2 valkuaista, reilu desi sokeria ja noin 1tl vanilliinisokeria vaahdoksi.
2dl kermaa vaahdoksi.
Joukkoon 1 rasia sitruunatuorejuustoa.
5 liivatetta

Pohjaan 11 digestiveä ja 100g voita.


Hyvää tuli, joskin pohja oli turhan "murisevaa".

Alkuperäinen ohje... mitä en siis noudattanut juuri ollenkaan... löytyy osoitteestahttp://www.arlaingman.fi/reseptit/sitruuna-mustikkajuustokakku/

Tuon kakun tein siis eilisille PerfectHome-kutsuille. Hyvin upposi :) PHst itsessään ei raportoitavaa. Ompahan seki  kortti katsottu. Kallista ja ei mun tyylistä... vaikkakin pari juttua tilasin.

Vettä sataa ja ärsyttää. Vanhan näppiksenjatkovaiva rienaa oikein huolella. Pikkuakan nostelu on jumittanut hartiat niin hyväksi, että käsien toiminta alkaa olla jo todella rajoittunutta. En tykkää.

2 kommenttia:

  1. Tästä tulikin mieleen että pitäis ottaa yhteyttä Perfect Homeen... sieltä on tipahdellut sähköposteja ja olen luullut että olen jossain arvonnassa tms antanut sähköpostiosoitteeni. No, viimeksi tulikin kysely olenko tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin. Vastasin sinne että paha sanoa kun en ole mitään saanut, mitä en tosin ihmettele kun en ole koskaan mitään tilannut, ollut kutsuilla enkä emännän nimistä henkilöäkään tunne :D. Pyysin kumminkin selvittämään miksi mun sähköpostiosoite on niiden rekisterissä ja miksi sain em. viestin. Mitään ei ole kuulunut. Ajattelin seuraavaksi alkaa peräämään saamatta jääneitä kamoja :D

    Ja kyllä, ymmärrän että virheitä sattuu ja tässä maassa on useampi samanniminen henkilö joten sähköpostin tallentamisessa on varmaan tullut virhe. Mutta olisihan se kohteliasta vastata tiedusteluun!

    VastaaPoista