Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku. Joulukortteja part van

Ootteko testanneet omaa roskaidentiteettiänne? Meikkis oli vessapaperirulla. Testi löytyy osoitteesta http://www.kiitoskunlajittelet.fi/testi/

Mutta asiaan. Määhän oon sillai levoton sekä "muutosmyönteinen", että mulla tulee aina hetkikohta tylsää kun pitää alkaa tehdä toista samanlaista. Oli kyseessä sitten villasukka tai cupcaken koristelu.

Meillä on myös nurkat täynnä säilöttyä matskua moniin projekteihin.

Joulukortteja tarttee kuiten muutaman. Eko-Maija ei lähetä, vaan kortteja toimitetaan ainoastaan lahjojen kyljessä vähän niin kuin pakettikirttina.

Tämmösiä tähän lähtöön nurkista löytyneistä matskuista...Täällä on paljon sellaistakin matskua, mitä ei raski laittaa pois vaan ei ihan just keksi että miten hyödyntäiskään. Mummuvainaa sano aina että aika tavaran kaupittee. 

8 kommenttia:

 1. Voi, että kun itsekin viitsisi värkätä kortteja. Korttipohjia minulla olisi vaikka kuinka paljon, kun haalin niitä Tiimarin loppuunmyynnistä. Yksinkertaisia ja kauniita nuo korttisi. Tuo pupukortti on suosikkini. terv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa korttipohjat vedellä viimeisiään... kaikkea muuta on kyllä vaikka lampaat söis :D

   Poista
 2. Upeita kortteja.
  Onni on iso ullakko jonne mahtuu materiaalia , mutta kumpa joku veis nuo tuosta nurkista ullakolle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuunaamolla kaikki nätisti kenkälaatikoissa... paitsi että aloittamattomien tuunausten aihiot, siis lampunvarjostimet, tyynyt ym on tasaisena kaaoksena niin tuunaamolla kuin isännän verstaallakin. Niitä kasojapa tässä sitten koitan kesytellä pienemmäksi :)

   Poista
 3. Kananluu olen testin mukaan, elikkäs sill sitten mennään.. ihana joulukalenteri sulla, mahtavia ideoita ja tekosia..ja mikä parasta kierrättäen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se trashion oo päivän sana :D Akka hiihtelee verkkareissa ja villasukissa, joten sitä roskamuotia sitten pihalla ja pirtissä..

   Poista
 4. Kylläpä on kivoja kortteja!
  Sinulle on blogissani jouluinen haaste. :)

  VastaaPoista