Sivut

maanantai 19. tammikuuta 2015

Kiireiden lomassa

Muistatteko, kun postasin syystä, seurauksesta ja vanhasta lipastoraasusta?

Oon viime päivinä käyttänyt kaiken liikenevän ajan jäte.... siis materiaalikasojen kadotukseen. Omille ja kavereiden koirille on tullut veisteltyä pantoja. Ison kasan kankaita lahjoitin roskalavaryhmän kautta pois. Samaiseen ryhmään olen laittanut myös sekä mun, että Pikkuakan ylimääräistä kampetta. Saimme Pohjois-Pohjanmaalle myös oman materiaalitori kierrättäjille- ryhmään, johon laittelin kanssa ylimääräisiä lukkoja ym jakoon.

Niin. Tonginnan lomassa tuo lipasto muutti hieman muotoaan. Onni on lämmin (lämmittämällä...) tuunaamo, jossa maalien katku ei haittaa. 

Pohjalla Otex ja pinnassa kiiltävä Helmi. Helmiä meni noin 2dl ja se oli ainoa ostossa ollut asia eli tuunauksen hinnaksi tuli kaikki 6€. Ootteko muuten huomanneet että Prisman rautapuolella on vain C-maaleja kalustemaaleissa?

Vetimet tein jätteistä... tuunaamolla pyöri just passeli pätkä mustaa "lettinauhaa". Purkukamaa sekin... enkä ees muista että mistä. On sitä melekonen jätejoonas :D

Mutta siellä töröttää kamarissa mun yöpöydän paikalla. Tykkään!

Nuo oikeat metalliset tai puiset vetimet tai ottimet on muuten aivan järkyttävän hintaisia esim Bauhausissa! Toki se 4€ on jollekin pieni hinta, mutta ei mulle visukintulle eikä varsinkaan sillon, jos se moninkertaistaa koko budjetin!

Ja niin. Tältähän se siis näytti... lipastoraasu

9 kommenttia:

 1. Tulipas siitä hyvä!
  Kivasti saa tavarat laatikoihin jemmaan. Hyvä keksintö nuo vetimet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin eka että nuo vetimet ois väliaikaiset... seuraavaan IKEA reissuun asti, vaan nyt ku nuita on tuossa tuijotellu, nii ni nii... en tiiä :)

   Poista
 2. Upea tuunaus, nuo vetimet on sitten hauskat.

  VastaaPoista
 3. "Hiemanhan" tuo lipastoraasu muutti ulkonäköään,ihan mahtava lopputulos taas kerran:) Meidän lähi-Prismassa ei ole maaleja ollenkaan, kerran sitä ihmetellessäni vastasivat että koska Terra on melkein vieressä,eivät ole maaleja valikoimiinsa ottaneet,onkos teillä Terraa siellä lähellä,voisko valokoiman niukkuus johtua siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin Terra vaan ko ei. Kolme Prismaa kyllä on...

   Poista
 4. Vetimet on just hyvät :) hieno muutos muutenkin :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan. Hieno lopputulos :) terv Liisa

  VastaaPoista