Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2013

DIY-haaste


Haaste kuuluu näin; jaa paras DIY-ideasi ja haasta 3 muuta blogia mukaan. Bloggaaja voi jakaa jo aiemmin toteuttamansa D.I.Y.-idean, tehdä aivan uuden tätä varten tai poimia jostain muualta hyvän idean.
 
Voi voi. Näitähän piisaa, mutta en kyllä tiedä onko niissä mitään järkeä ollut :D Alla siis jokunen ja loput DIY-tunnisteen saaneet postaukset löytyy täältä.

Eka. Kylppärin peilikaappi. Toteutuksesta suurin kiitos kuuluu Eskurin isännälle. Minä en tehnyt muuta kuin vahasin rungon. Yhdessä tähän päädyttiin ja yhdessä näitä tarvikkeita metsästettiin...
 
Sitten tietty saunakahavit on yks mainitsemisen arvoinen juttu. Meillä ei siis saunota sähkövaloissa... Ja kaikillahan lojuu paripuolikuppeja. Oli ne sitten Arabian Kestiä tai jotain muuta. Alla oleva on saunan nurkassa. Hylly noin ..öö.. olisko 30cm lattiasta. Ylös näitä kynttilöitä ei voi laittaa, niille voi käydä löylytellessä lörpösti. Nurkassa on myös peilit valon "levittämiseksi"
Kruunukynttilät seisovat "puukiekossa", eli paloturvallisia nämä eivät ole. Tässä kuvassa näkyy toinenkin DIY-homma. Kylppäri on hyvinkin retrohenkinen peileineen päivineen... katsokaas millä peilin lasihylly on korvattu; harmaantunutta lautaa kokonaisuuden pehmentämiseksi.


 
Ja sitten haastetta eteenpäin... HiRRRRRRveen vaikeeta valita että kenelle, mutta näissä blogeissa ja Eskurilla on vähän yhteisiä lukijoita, eli siinä syy ;)
 

3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta♥. Surina kuuluu, kuuluuko jo sinne asti. Pakkanen pikkasen haittaa. Tänään pitäisi tulla jotain valmista.
    Iloista viikonloppua.
    Kaisa

    VastaaPoista
  2. Jostain tulin ja jäänpäs seurailemaan. Hienoja tuunauksia siulla! Mekään ei tykätä enää sähkövalosta saunassa, kun kynttilät keksittiin ;)

    VastaaPoista