Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Pesä

Master Bedroom on lempparihuoneeni, mutta siellä tulee lojuttua valitettavan vähän hereillä ollessa. 

Tähän huoneeseen ei ole kummempaa remppaa tehty. Ainoastaan katto vaihtoi väriään kusen polttamista mummokalsareista valkoiseksi ja tässä kuvassa näkyvät vaatekaapit joutuivat riisuumaan karseat puunupit ja tilalle tuli mustaa metallia.


Talon pyykkihuolto on eri rakennuksessa, joten (jälleen stailaamattomasta) kuvasta voi bongata mm. pyykkikorin. Ikkunasta heijastuva näkymä on tässä... ja samassa kuvassa myös tämän päivän projekti, eli pesän rakennus :)


Pesä, tuo ihana naamakirjan "Roskalavalta" kiitoksella saatu ihanuus.
Pesän lakkapinnan entrausta pähkäiltiin tovi, mutta koska kirjakaappikaan ei edes lakaltaan ole enää mikään nuorukainen, sai pesäkin pitää kolhunsa ja lohnunsa. Vanhoja ja kauhtuneita ne on tulevan asukin vanhemmatkin :) Sänkyä ei ole pedattu, eikä pedata ennen kuin asukki on tällä tontilla. Patja piti tietty leikkoa mittaan ja sen päällinen on vasta matkalla pyykkikoneeseen sekin. Tein siis ainoastaan nuo reunasuojat... ja koska tulokkaan sukupuolta ei ole vieläkään haluttu saada selville, kuosi on sitä myöten. 

Makkarissa ei muuten oo taaskaan mattoja. Mun silmä ei suostu kuin mustaan tai valkoiseen. Yllä olevasta kuvasta tunnustan rajanneeni yöpöydät tarkoituksella pois... mutta siis takaisin niihin mattoihin. Toinen syyllinen molempien värien epäsopivuuteen on tässä. Bäärtil omassa pesässään isännän puolella, sängyn ja seinän välissä. Se toinen sitten keskittyy kiehnäämään karvansa mattoihin... joten voin vain haaveilla pörröisistä matoista joihin on ihana aamulla upottaa varpaansaSiinäpä ne tämän päivän porinat. Vuosi vaihtui, joten tulevana vuonnakin...

Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset.

Onnellista Vuotta 2013!

2 kommenttia:

  1. Oletkos sää maininnut blogissa aikaisempaa tästä tulevasta asukkaasta? Ihanaa! Teille on selvästi tiedossa onnellinen vuosi 2013 :) Ja mahtava loppuajatelma, sitä piti oikein pysähtyä pohtimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mää sitä Kiki muuten oo julistanut kuin että esmeks tuossa yöpöytäpostauksessa lojuu rennie-paketti ja jossain keittiöpostauksessa mainitaan viinipullotelineen ainoana asukkina kaulin :D

      Poista