Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viisi kolmekymmentäseitsemän

Aamulenkillä tihkusateessa oli taas hyvä analysoida ympäristöä. Huomasin nimittäin tänä aamuna Pikkuakan olleen aikaistakin aikaisempi kellojen siirron ansiosta ja tämä mama istui kahvikuppi kourassa 5:37. Aikainen startti poiki myös aikaisen lenkin ja kaikkialla nukuttiin vielä.

Oletteko huomanneet, että nyt varsinkin 70-80-lukujen taitteen omakotitaloja on paljon myynnissä? Uusi perhe muuttaa taloon. Ulkovuorta tuunataan ja pihaa raivataan. Uusi perhe suorittaa talolle faceliftin ja taas homma jää siihen.

Jos asuu pitkään samalla paikalla, sokeutuuko ihminen pihansa risukoitumiselle ja talonsa maalien rapistumiselle?

Mää oon ollut asuntovelallinen asunut omistusasunnossa 2-kymppisestä asti. Eskuri on jo kolmas talo. Onko munssa joku vika, kun mulla on pakottava tarve maalata ja raivata ja muokata ja värkätä koko ajan?

Nyt kello on 10:44. Aamulenkkiä, pannullista kahvia, Pikkuakan päikkäreitä ja yhtä vääntynyttä neulaa myöhemmin tilanne on tämä.
Tuotin Pikkuakan tirsatessa vetskarillisen tyynynpäällisen ja pari verhokappaa. Koska kyseessä jälleen ovat 100% kierrätysmatskut, koko orkesteri kylpee parhaillaan kloritissa.

Suoritin illalla sohvashoppailua ja nämä tulevat niiden seuraan, eli palaan tuotoksiin toivottavasti luvatun 3-7 arkipäivän päästä :) 

Nyt on nälkä. Meillä molemmilla, joten palataan!

3 kommenttia:

 1. Löytyy sentään joku joka pitää lenkeilystä tihkusateessa..minun lisäkseni..*virn*
  Kyllä se varmaan on niin että omille risukoille sokeutuu ajan kanssa..
  olisi mukavaa jos joku huomauttaisi aika ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en kelejä sairasta... Hellettä kyllä. Muutoin keli on vain pukeutumiskysymys :)

   Poista
 2. Mulla on lenkillä aina samat kamppeet päällä, säästä ja vuodenajasta riippumatta. Lisään vaan juoksuvaatteiden alle housua ja paitaa, päähän paksumpaa pipoa ja erilaista käsinettä, niin tarkenee ihan hyvin pakkasessakin: -15 asteessa on tullut testattua, ja se piisaa; kylmemmällä kelillä en juokse ulkona.

  VastaaPoista