Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

pyramidiseffi

Tämä postaus ei ole maksettu mainos. En ole mikään buzzadori enkä konsulentti.

Tässä talvella on tullut pidettyä muutamat pyramidibileet. Kutsut. Kotiesittelyt. Mitä ne nyt onkaan. 

PartyLite on kestosuosikki. Tykkään kynttilöistä todella paljon. Somisteet ovat järkyttävän hintaisia, mutta emännän edut ovat sitä myöten, että niitä kutsuja todellakin kannattaa järjestää. PL kutsuja oon vuosien varrella pitänyt monet. Sitten jotain kalsarikutsuja vaan en muita.

Eka uusi aluevaltaus oli sitten Tupperware. Kipporvaarakekkereitä en oo pitäny ikkiin. Enkä oo muuten koskaan oo ees kutsuilla ollut. No. Ne oli sitten seuraavana mun kotikutsumaratoonissa. Vieraslahjan sai kaikki. Se ei ollut mikään munan tai banaanin säilytin, vaan ihan tolokku, kannellinen astia. 

Ja se emännän lahja. Tadaaaa! Aim in laaaaaaav! ExtraChef!

Kipot tulivat eilen. Tänään heti testiin... yks kokonainen paprika ja pari sipulia.

Tuota vehettähän nykitään niinko perämoottoria tai ruohonleikkuria käyntiin. Muutama nykäisy narusta ja...

Pointsit myös siitä, että kupin kyljessä oleva mitta-asteikko on kaiverrettu tjsp. Sitä ei oo painettu... jospa se kestäiskin.

Ja siis edelleenkään en oo yhtään tupperitörppöä koskaan ostanut, mutta tämä härveli on jo semmonen innovaatio, että kutsut voisin pitää toistekin. Pitää alkaa kyttimään tyrkyllä olevia emännänlahjoja. Ne vissiin vaihtuu kuukausittain tai jotain...

Muuten aika tasapaksua. Eilen sain kouraan turvehoitajadiplomin. Kaikkia sitä koulun kylkiäisenä :)

2 kommenttia:

  1. harmi että noilla kynttiläkutsuilla tuoksuu aivan liikaa, allergisena katselen vain kotona luetteloa. Tuppereita ei täälläpäin ole aikoihin ollutkaan, ne oli aina mukavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kannattaa itse pitää kutsut... PL juttuj on tuoksuttomiakin :)

      Poista