Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Hilihokeli

Kaikki alkoi ohjelmasta nimeltä Heikin lähiruokaa... tai jotain sinne päin. Keskipäivän laifstailshittiä joka tapauksessa. Kuulin, että ohjelmassa aiottiin valmistaa chilisokeria ja ylläripylläri; en koskaan nähnyt miten!

Viime kesä oli chileillä hyvinkin scovillerunsas. Kasvattamistamme 'Torito red'eistä tuli jopa meidän makuun aivan liian tykkiä tavaraa. Tulisuutta voi luokitella arvosanalla: Lapiolla naamaan!

Niin. No googlehan pelastaa aina. Hakusanalla chilisokeri, tuloksena oli juurikin em. ohjelman resepti.

Minä mitään siivuiksi leikkonut! Tupperin ExtraChefillä muhjuksi sokereineen, ja nyt se tuolla "kuivattelee". Saattoi tulla hyvä mauste suklaaleivonnaisiin TAI täytettä kompostiin. Vii vill sii.




Tämä oli muuten jo kolmas maustettu sokeri tälle syksylle. Pitänee laatia laajempi postaus näistä :)

ps. tuo ExtraChef on <3 Ja kai se oli niin rakkautta ensi nykäisylla, että olen nykyään konsulenttikin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti