Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Leekausta

Ihan aluksi pihivinkki Ouluun! Tänään on Valveella vaatteiden vaihtopäivä. Tuo tullessas, vie mennessäs-tyylillä mennään klo 13 - 16. Jos et ennen oo käyny ni käy nyt. Ja varaudu ryysikseen :)

Niin jäätävän tylsää syksyä muuten, että innostuin eilen reenailemaan kuvaamista... ja täbiin asentamaani Pixlr Express-appsia. En mää sohovalta kauas jaksanu änähtää. Kunhan pirtissä kikkailin.

Mun suokkarihuonekalu on lipasto joka nyt on taustallakin. Pelastin sen jätelavalle päätymiseltä kymmenisen vuotta sitten.

Yksityiskohdat ovat kauniita. Lukot toimivat ja avaimetkin edelleen tallessa... ja tallessa pysymisen vuoksi ne eivät ole paikoillaan eli Pikkuakan saatavilla :)


Toinen on isännän pelastus vuosien takaa. JäteJoonaksia oomma molemmat! Arkku joka toimittaa pöydän virkaa olkkarissa.


Pakkohan se oli astiahyllyihinkin osoitella. Ikuinen aurinko. Pino Grapponiaa.

Ja siitä Pixlr Expressistä löyty näkyy reunuksiakin... vanaha akka jaksaa leikkiä :)

Huomenna on joulukuun eka ja täällä blogissa alkaa joulukalenteri! 24 tekemääni tuunausta. Tavaraa joka ennen oli jotain ihan muuta :)

4 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä roskiksista. Mielenkiinnolla odotan joulukalenteriasi ,että mitä sieltä löytyy. Mukavaa adventtia ja hyviä löytöjä sieltä vaihtopäiviltä. On muuten kiva idea tuo vaihto :) terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä löytöjä tuli! Mm ihan ehyet ja siistit mustat toppikset ja kerranki mulle itelle. Merkkiä Halti! Oulussa nuita vaihtopäiviä on ollut useita. Näppärä tapa saada uusittua oman perheen karderoobeja :)

   Poista
 2. Upeita ovat löydöt.Miksi ihmeessä heitetään hyvää tavaraa surutta roskikseen, Toisen romu on aina toisen aarrel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenterissa tulee esille monta kaatopaikkapelastusta. Mies sanookin että onni on oma kaatopaikka. Aina... tai useimmiten löytyy putket ja pitsit projekteihin omista nurkista :D

   Poista