Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Heleppua ko heinänteko!

Ihana sää, ihanan (not!) laiska päivä. 

Sain istutettua muutaman pensaan; Spiraea alba 'Allikko', Physocarpus opulifolius 'Dart's gold', Lonicera x bella 'Dropmore' (villi arvaus) ja Cytisus ruthenicus. Ukrainanvihma muuten alkaa pukkaamaan kukkaa, joka on tietty ällön keltainen...

Ilta menikin köllistellessä B:n terassilla

... ja kuunnellessa toukohousujen heinähommia viereisellä pellolla. Kuvan alalaidasta noin kaksi senttiä ja siinä olisi traktorin katto!

Siinä istuskellessa ja koiran kynsien leikkuun lomassa pähkäilimme terassin remppaa (ja minä sisustamista!!). Ja ettei menis liian ruusuiseksi; terassi on nimittäin nyt tasan yhtä viihtyisä kuin gynekologin "vastaanottotiski" :-/ On siinä peräti remppaa huutavat kalusteet, mutta muuten se näyttää ihan samalta kuin vuosi sitten. Pthyi!!

Katto valokatteesta ja kaiteet ja kaiteen taakse kunnon kesäkööki <3

6 kommenttia:

 1. Nyt on emäntä pannut tuulemaan, postauksia tulee niin, ettei lukea ehdi. Oliskohan tuolla aurinkoisella säteet pelissä, kun itsekin pikkaisen pääsin piha touhujen makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla :D

   Ja mitä postauksiin tulee niin hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. terassituskastakin oon ajatellut postata jo keväällä vaan en oo saanu aikaseksi!

   Poista
 2. Joo, lueskelen näitä mielelläni... Kumpa Maija tulis "suhiseen" tännekin... rinne kaipaa edelleen apua... Terkkuja pikkunassikalle ja saunatontulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Piia, työteho on pakkasella... saattais teilläkin mennä haaveiluksi tekemisen sijaan ;) Kerron terkut!

   Poista
 3. Vai ällö keltainen? Älä sit lue tätä mun postausta: http://therearelilactrees.blogspot.fi/2012/07/keltainen-kesa-summer-is-yellow.html

  Yritin googlettaa unkarinvihmaa, mutta en löytänyt, onneksi latinankielisellä nimellä Cytisus ruthenicus sai kuviakin, niin ei sun tarvi mennään kameran kaa paikalle. Ja jos vihma-ajatuksilla saisi syrjäytettyä noi vastaanottotiskimielikuvat... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukrainanvihma, ei unkarin :) Jostain ihmeen syystä en tykkää keltaisista kukista. Ainoastaan sellaiset oikein hailakat sitruunan- tai kuutamonkeltaiset miellyttää silmää... Ja pakkohan se oli katsoa tuo sun keltainen postaus... oli keltainen :D

   Poista