Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kerrankin!!

Eskurin saunan terassilta iltaa!

Isäntähän siis natkuttaa, että notkun liikaa veispuukissa. Siitä on hyötyäkin, onhan? Tänä aamuna bongasin paikallisesta "Roskalava"- ryhmästä maaleja ja vieläpä omalta kylältä! 9 litraa valkoista Siloksania ja muutaman litran valkoista Pika-Tehoa.


Nehän oli meille kuin nenä päähän! Tämän samaisen terassin päädyt (elementtiseinää) ovat olleet suhteellisen kamalat viimeistelemättömyytensä vuoksi ja siihen vaivaanhan tuo Siloksan istuu just eikä melkein! Värikin oikea :)

ennen

Seinä maalattu. Katto, kaide ja portaat... ja pari muuta paikkaa odottaa maalia edelleen. Maali levittyy helposti telalla, mutta tuo seinän rosoisuus hidastaa hommaa todella !

Tämän toisen päädyn kimppuun hyökkään huomenna. Toivottavasti ei ole yhtä tuskallisen kuumaa kuin tänään... vaan onhan se, jos Radio Novan tiedotuksia on uskominen
 
Nyt sauna tulelle ja maalitahrojen kaaputus nahkasta voi alkaa!

2 kommenttia:

 1. Nyt on kesän parhaat säät maalaushommiin. Joten työsi jatkuu varmasti huomenna.

  Mukavaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona on niin painostava keli, että pakko(?) lähteä merelle lillumaan. Iltapäiväksi ja illaksi Foreca lupaa ukkosta. Tulispa oikein kunnon ryske! Ei ole tänä kesänä paljon bongattavaa ollut.

   Poista