Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Final countdown

Viikonloppu puolessa. Nassikka on maisemissa, joten remppaa tehdään muun toiminnan ohessa... jos tehdään. Aamun aloitin Nassikan ja ja ystäväni P:n kanssa Bauhausissa. Osmoa, kiveä, suoja-ainetta, liimaa...

Kyseessä siis Iisakin Kirkko, elikäs tuleva köökki. Etenee... hitaan varmasti. Tiskikoneettomuus jurppii jo ihan satasella. Piharakennuksen köökissä liesi saa desin vettä kiehumaan tunnissa, joten kaikki eväs oikeastaan on tehty ulkona. 

Asiaan: Työtasot 40mm paksua massiivipuuta... ilmeisimmin tammea (nämäkin Bauhausin tarjouskasasta tongittuja). Pintaan Osmocoloria, väri eebenpuu. Tässä kohtaa radiosta alkoi kuulua Europen The final countdown... ja siltä se lähes mustan vahan kaatelu puhtaalle puulle tosiaan tuntuikin.

Pari tuntia "oikeita" töitä, vahdinvaihto kotosalla... 

Nassikan nukahdettua aloinkin sitten testaamaan seinän "kiveystä". EI ole ihan simppeliä noiden asentaminen vaikka laatoittanut olen kyllä. Liimalla kiinni (liian vähän liimaa - tursuu - valuu - sotkee...). Kivesin seinää noin metrin ja jätin sen nyt odottamaan yön yli. Josko ne vielä huomenna on seinällä, jatkan savottaa.

Muuten, olen viime aikoina tehnyt mahtavia kirpparilöytöjä! Vaatinee oman postauksen nekin, jahka saan kuvattua riittämiin ;)

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti