Mummun perintönä mulle jäi Keittotaito-kirja vuodelta 1939. Siinä on monessa ohjeessa käyttöä "eilisen tähteille". Olen yrittänyt sisäistää niitä asioita... ja tästä Ruokapirkassa olleesta ohjeesta se ajatus sitten lähti.
Edellisen illan salaatti (jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkku-feta) sai niskaansa pastat, kinkkukuutiot ja herneet. Edamkuutioita ja punasipulia. Paprikan unohdin ihan rehellisesti! Valmiskastikkeita en käytä muualla kuin ceasarissa, joten roiskautin kippoon oliiviöljyä sekä mustapippuria ja merisuolaa myllystä.
En todellakaan ole mikään pastan ystävä, joten ulkonäköön täytyy panostaa..
Iltapalaksi syötiinkin sitten juustoja kera leffan ja punaviinin. Juustot keräiltiin mukaan Stockkan herkusta ja ai ai mitä herkkuja! Luomu olutjuusto oli ihan ykkönen.
Näyttää todella hyvältä :)
VastaaPoistatätä kokeillaan, yksin ja yhdessä
VastaaPoista