Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Kollaasi

...tai sen paikka.

Saanen esitellä; tuttu näky parilta viime päivältä. Syntymäresu ja niveliltään erityisen löystynyt selkäni ei kestänyt käsi ovenkahvassa yskäisemistä ja kaksi päivää on mennyt sohvalla tuskassa kierien ja tätä nurkkaa tuijottaen.

Tuo kollaasintekele on pahasti torso. Isoimmassa kuvassa on Oulujokisuisto 1800-luvun alussa. Keskikokoisessa kuvassa isäni salskeana nuorena miehenä koiransa ja jahtisaaliinsa kanssa joskus 1950-luvulla. Pienimmässä kuvassa Isännän ukki virkapuvussaan virkakoiransa kanssa. Kaikkein pienimpänä kotiteatterin kaiutin, joka on siis tarkoitus upottaa muun sekaan... MUTTA mitä mää tuohon seinälle kehitän?

Kehyksiä ja paukkumaalia on vaikka lampaat söis, mutta missä maalaat näillä pakkasilla? Viime talvena yks mattavalkoinen pullo suhisi hankeen, kun suutin jäätyi...

Luotan vaivani kanssa siihen, että viimeistään helmikuun lopussa kaikki lukot on saatu auki ja elämä hymyilee :)

1 kommentti:

  1. Voi, voi. Mää (toinen selkävaivainen)lähetän sulle myötätuntoisia ajatuksia :) Kumpa määkin osaisin tehdä tällaisia kollaaseja, ihailen näitä vaan blogeissa ja lehdissä. Hirmusen hyvältä näyttää torsokin :)

    VastaaPoista