Sivut

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Karvoja ja muuta jännää

Aika on mennyt kouluhommissa ja *tadaa* ULKONA! Ulkona olokin voidaan laskea osittain kouluhommiksi, koska mun pitää pitää linnuista havaintopäiväkirjaa. Jep. Enää ei riitä, että lokki on vain lokki.

Pihan kevätsiivoukset alkaa olla tehtynä. Trampoliini kasattuna jne. joten voin jatkaa viime kesänä vaiheeseen jääneitä projekteja. Muistatteko sen aidan riekaleen? No, samoilta paikkeilta paikallistin paljon kiviä, jotka hakevat paikkaansa tässä kiveyksessä... joka ei ole ihan pieni projekti ja kuvaa kokonaisuudesta saatte odottaa tovinKirjoitin noista betonilaatoista myös Tee se itse. Ideoita puutarhaan- blogiin. Näitä rumiluksia ei kannata sittenkään hyljeksiä... vaikka itsekin sitä vuosia tein :)

Perennamaalla kukkii sinivuokko, Hepatica nobilis tai Anemone hepatica. Ihan kuinka vain.Ja ne otsikon lupaamat karvat. Jostain kummallisesta syystä, mulla on pakottava tarve hiplata kasveja ja niimpä useat (no joo joo... melkein kaikki) perennat ovat pihaan tulleet lehtiensä vuoksi.

Brunnerat eli rotkolemmikit ovat suuria suosikkejani. Tavissellainen suunnittelee jo näköjään kukkiakin.


Ja 'Looking Glass'


Symphytumit elikäs raunioyrtit ovat toinen suosikkini. 'Axminster gold' talvehti jälleen ja puskee maasta oikein söpönä.Myös tämä nyppykurjenpolvi, Geranium Renardii, jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen. Tämän kohdalla muutenn lukee "Fyllivaihtari. Negus".

2 kommenttia:

  1. Mukavaa että jaoit juttua myös Tee itse puutarhaan-blogissa :D Kaikki kuviesi kasvit ovat ihania, raunioyrttisi on mulle uus tuttavuus. Nyppykurjenpolven lehdet ovat ihania, ja mikä parasta, ihailtavana koko kasvukauden, upea kasvi.

    VastaaPoista
  2. Betonin ja luonnonkivien väriliitto on kyllä täydellinen :)

    VastaaPoista