Jos sulla on pihassa raparperipehko, kerää sato... ja toimita tänne. Tai kokeile edes tätä ohjetta joka yhdistää ihanasti kirpeän ja makean. Itse asiassa nämä on niin hyviä, että kannattaa ihan hommata sitä raparperia jostain, jos ei itellä oo!
Ohje on alunperin jäänyt mieleen Strömsöstä joskus vuosia sitten.
- Voitaikinaa sopiviksi paloiksi ja nättiin muodostelmaan pellille.
- Juustohöylällä ohuita slaisseja raparperista, ja peitellään taikina
- Päälle paaaaaaljon tomusokeria
- Ja uuniin. +225 sopivan aikaa... saavat hieman väriä
Ja eiku kylmän maidon kanssa ääntä kohti!
Kääk - mun alko just tekee mieli kaameasti tuota herkkua.. Käviskös naapurin pihasta pöllimäs.. itsel ei kasva.. Hö!
VastaaPoistaEi meilläkään ollut omia kuin pari onnetonta vartta... Isäntä niitti tänään siskoni pihalta muovikassillisen mukaan. Persoaa raparperijuttuja yhtä paljon kuin minäkin :D
PoistaOlipa helppo ohje ja varmasti hyvvväää! :)
VastaaPoistaOn helppo ja ON hyvää :)
PoistaMukavan helppo ohje, laitan mieleen. Oon vuorotteluvapaalla, mutta on niin kiire etten oo vielä ehtinyt leipoa - ehkä jonain päivänä :) Kiitti ohjeesta, meillä kans menisi tuossa tuokiossa, jos joku leipoisi...
VastaaPoistaTäytyy kokeilla! meillä on sopivasti hyvä raparperi puska pihan reunalla ! oijoij kyllä vesi tuli kielelle !
VastaaPoista