Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Titityy vaan nii

Mun piti bloggailla tänään ihan muita juttuja, mutta esteri pistää parastaan jo toista päivää. Ja joo, vesi ei tule todellakaan lumena alas vaan ihan reilusti vetenä. Pah.

Viime keväänä munkin piti rohkaista mieleni ja alkaa opettelemaan lintujen tunnistusta. En todellakaan olisi voinut kuvitella itseäni lintutorniin kiikareiden kanssa, mutta niin siinä vaan kävi.

Joulu tulla jollottaa ja joulumarkkinoille pitäis alkaa tuottaan juttuja ja kouluhommiakin olisi. Joulutus on tällä kelillä hukassa ja mää keskityn kuitenkin niinkin olennaisiin asioihin kuin pöllöjen ilmeisiin.

Pöllön alkuperäinen kaava TÄÄLLÄ

Mihin lie tuo pöllö tiensä löytää. 100% kierrätysmatskua on hän. Pitsiä myöten puuvillaa, mutta ei tuo tuommosenaan, ilman kunnon siksakkeja, monia pesuja kyllä kestä. 

Se matto ei alkanutkaan haukkua vaan päätyi pesuun. Pikkuakka kuorsaa, joten passeli sauma vaihteeksi siirtyä imurin ja mopin tanssitukseen.

Nii ja se mun bongailuni on nyttemmin rajoittunut tälle uljaalle saitille, jonka löysin muutama viikko sitten. Enjoy! http://titivituntyy.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti