Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Tomaattiverho

Yläasteella neuloin neulepuseron silloisesta Novitan Alabamasta. Liekö tuota enää olemassakaan, mutta sama se sille. Opettaja neulotutti miehustan yhtenä putkena suhteellisen haastavan kirjoneuleen vuoksi. Siis joo, nou reikiä hihoille.

Tuolloin tuli opeteltua tekniikka, joka vaatii aina syvään hengittämisen ennen toteutusta. Tiheä tikki ja sakset nimittäin.

Oon aiemminkin ommellut verhot vanhoista lakanoista ja ripustanut pitsiliinoja ikkunaan. Nyt tein näiden yhdistelmän. Värihän ei tietenkään miellyttänyt, joten jälleen kerran turvauduin Dylonin pyykkikoneväriin, sävynä tomaatti. Kannattaa muuten muistaa käyttää lankaa lopullisen värin mukaan näissä hommissa. Mää kerrankin tajusin jotain tohotuksen keskellä ja ompelin punaisella :D Värjäykseen käytin nytkin ihan tavallista ruokasuolaa.

Eli lakanasiivu kaksin kerroin. Väliin ompelin nuo liinat ja todellakin tiheällä tikillä pariin kertaan... jonka jälkeen leikkasin raa'asti ylimääräiset osat liinoista pois noin tuuman päästä saumasta. Tekele kesti värjäyksen vaatimat 2 rundia pyykkikoneessa, lingota en tohtinut...

Olispa ihanaa laittaa oikein valoisia kuvia, mutta se on mission mahoton. Ei mahda valostua taas koko päivänä.

Me on muuten asutettu Eskuria kohta 2,5v ja tämä on eka verho keittiössä! Sijaintinsa vuoksi se oli hieman haastavaa valita... ja ideasta toteutukseen vaadittiin monta syvään hengittämistä.
 

Tykkään.

5 kommenttia:

 1. Oi miten upea! Taas omat kirpparilöytöpitsit palaa mieleen, mitään en ole niille vielä keksinyt. Ne eivät kyllä sopisi näin hienosti!

  VastaaPoista
 2. Ompahan upeat pitsit!
  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tuli kyllä tosi hieno ja saa kunnolla esille pitsiliinoja, eivätkä jää kaappeihin piiloon :)

  VastaaPoista