Sivut

torstai 7. elokuuta 2014

Ostaa, myy, vaihtaa...

Ylimääräisestä eroon pääseminen on vapauttavaa. Toimii niin kiloissa kuin tavarassaki :D Tori piste fiin kautta on tehty pisniksiä enempi ja vähempi pitkin kesää, mutta eilen uskaltauduin Pikkuakan kanssa ekan kerran koko kesänä Paljekirppikselle. Yli 400 koluttavaa pöytää tiloissa joissa happi loppuu talvellakin. Vaati hieman urheilumieltä, mutta kesäisestä kirppismasennuksesta ja sen tuomista tyhjistä pöydistä huolimatta tein Pikkuakan vaatelöytöjen lisäksi löydön myös itselleni.

En yleensä harrasta varvaskuvia (edes sosiaalisessa mediassa), koska varpaani ovat jäätävän rumat. 

En myöskään tuhlaile. En tiedä olisiko mulla näihinkään oikeasti ollut varaa. 

Vagabondit. Käytönjälkiä ei oikeastaan ollenkaan.

Ei vissiin kuitenkaan se näistä maksamani 7 € ollut liikaa? Vai oliko?

Muutoin ei juurikaan raportoitavaa. Kattelin tuossa meidän oman kirppispöytämme myyntiä. Sitä voi nimittäin seurata hienosti netissä. Koulujen alkamisen pystyy aistimaan, jopa myynneistä! Niimpä hinnoittelin tuossa taas arkillisen eli 30 tuotetta ja aattelin nakata ne tänään pöytään täytteeksi.

6 kommenttia:

 1. Varmasti ei ollut liikaa, mikäli johonkin ihastuu :) jos ei ole vuoteen käyttänyt jotakin tavaraa, niin joutaisi lähteä, mutta sitä joskus miettii, että ehkä minä vielä tuota tarvitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännällä on vähän tuota jemmaajan vikaa... vaikkei itse sitä tunnustakaan...

   Poista
 2. Upeat kengät ja halvalla sait:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli taas näemmä hommattua katseita keräävät kengät :D

   Poista
 3. Makeet ovat, löytö ! Mäkin sain vihdoin liikkeelle roinoosin. Kaks viikkoo oli kirppispöytä, tavaroille laitoin mielestäni todella halvat hinnat. Jäin voitolle, mutta jäin hämmästelemään sitä että priimakuntoiset vaatteet eivät mene kaupaksi, missä ovat ne leipäjonoihmiset, kun euron vaatteet eivät kirpparilla kelpaa ? No, loppu meni Konttiin, tosin siellä ne maksavat sitten enemmän. Sitäkin ihmettelen, että Kontissa on tavaroilla aika isot hinnat. Roinoosi jatkuu, oon jopa poistanut peruspuutarhakirjoja, joita en enää lue - se on jo jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee kontista ostettua mitään just niiden hintojen vuoksi. Ja vaatteiden menekkiä kirppiksellä oon ihmetelly itekki. Merkkivaatteet menee kyllä.

   Poista