Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen

Allekirjoittaneelle se on päivä siinä missä muutkin. Pakkanen paukkaa -24 lukemissa ja turistihommista vapaapäivä... ei pakkasen vuoksi vaan paremminkin ruplan huonon arvon vuoksi...

Tänään toimiston pöytäkone alkoi temppuilla ja ompelukoneesta paloi lamppu. Olen odottanut psykopaattioravaa tuhoamaan tai trombia kadottamaan tuulettumassa olevat kamppeet. Passais näppärästi tähän jatkumoon.

Positiivisena mainittakoon, että ainoastaan yhden neulan sain poikki koirien työkamppeita korjaillessa. Kattokaapa tätä: 4 remmiä xbackeistä poikki purematta! Ei voi meijän koiria laiskoiksi syyttää..

Joutessaan ompelin jätekankaista ja purkusoljista porukalle uusia pantojakin. Liuru nauha lähinnä koristeena. Pannan varsinainen kestävä "nauha" on aivan susirumaa ulkoilukangasta 4-kertaisena. Mannekiinina taas Rokkikoira-Roninen

Sävyä tytöille ja pojille....

Yhden mitoissa tuli kumma aivopieru... ja onni on oma kaatopaikka, joten yksi puolikuristavan ketjutsydeemi oli jemmassa. Valjakossa tällaista ei käytetä, mutta kai tuollekin käyttöä joskus tulee :)

Pala heijastinliivistä purettua heijastinta sai myös uuden tarkoituksen. Ajattelin laittaa neulalla omaan takkiini kiinni. Ei kolise :)

Lipastoprojektikin on pohjamaalissa. Jumaliste se tuo Otex haisee KAMALALLE!

Nyt Pikkuakalle herätys ja siivous jatkuu. Palataan :)

4 kommenttia:

 1. Vitsit sä oot ollu reipas, ihan kateeksi käy. Mä en oo muuta saanut tänään aikaiseksi kun siivonnut yhden kaapin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuletettiin tosiaan kaikki irtoava ja siivottiin koko torppa :)

   Poista
 2. Niinkuin Outi tuossa totesi..reipas henkistä. Mää siivosin kyll tänään..pikkasen

  VastaaPoista