Sivut

maanantai 29. helmikuuta 2016

Tilaa hengittää

Eilisessä postauksessani mainitsin kirppisreissusta. Kirppiksen pitäjä Sini mainitsi todellisesta ruuhkasta kirppismyyjissä ja siitä, että tavaraa olisi tulossa peräkärrykuormittain.

On kuulemma oikein muotia joku kodinraivausmetodi! Nimi jäi pimentoon. Facebookissakin olen huomannut monen kaverin aloittaneen huushollinsa tyhjennyksen.

Meillä tyhjennetään koko ajan. En voi kertakaikkisesti s i e t ä ä  sitä, että kaikkialla on jotain. Ei ole niin kiirettä, ettenkö kulkeissani räjäytä jotain kaappia levälleen ja kuskaa tavaraa kierrätykseen (livekirppikset, Tori piste fi, FBn kirppikset, FBn roskalava... UFFn pönttö). Näitä räjäyteltäviä kaappeja ja lipastoja meillä on moneen kotiin verrattuna todella vähän ja juurikin siitä syystä, että inhoan unohdetun roinan hautausmaita..

No mihinkö mää nyt pyrin tällä paatoksella? No siihen, että siivosin eilen vaatekaappini! Pyykkääminen on kivaa, mutta se pyykkien laittaminen kaappiin on niiiiiin tanakka inhokki! Vielä inhokimman siitä tekee se, että kaapissa on epäjärjestys tai kampetta niin paljon, ettei sinne meinaa mahtua mitään. Kaltaisellani kirppisten suurkuluttajalla sitä kampetta todellakin saattaa päästä kertymään.

Yksi muovikassillinen autotalliin räteiksi. Yksi muovikassillinen poistoon. En tiedä vielä minne, mutta poistoon. 

Tarvitko? Paitaa, housua, hametta. Alaosat 36 / S yläosat kokoa uimarin hartiat, eli 42 / L.


Pyörän kärrykin joutaa pois. Mun reidet ei vaan enää sulata 18,5kg Pikkuakan, yli 20v Helkaman ja tuon kärryn yhdistelmää....

Leluihinkin vois vaikka hukkua jos niitä ei kadottais tarkoituksellisesti aina välillä.

10 kommenttia:

 1. Siitä konmarista on vouhkattu ympäri nettiä muutama vuosi, liekkö sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa ollakki. Mulla alako niin naurattaan koko homma. Ihmiset ei osaa ees siivota enää ilman, että se on trendikästä :D

   Poista
 2. Musta siinä on riemastuttavaa tää: "Ota karsiessasi aina yksi tavara kerrallaan käteesi ja kysy, tuottaako se sinulle iloa. Jos tuottaa, pidä se. Jos ei, heitä se pois. Säilytä vain tavarat, jotka puhuttelevat sinua."

  No okei, ehkä tuota ei tarvitse kysyä vessaharjalta tai hammaslangalta mutta silti :D. Toki vessaharjakin tuottaa iloa puhdistamalla pöntön mutta en oikein silti jaksa intoutua tuosta.

  VastaaPoista
 3. Kevätsiivousta sielläkin :)
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi kun tuon taidon osaisikin - ja voi kun taloudesssa olisi isäntä, joka ei raski heittää mitään pois;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännässä on täälläkin vähän tuota vikaa. Olkoon autotalli hänen romukalmistonsa :D

   Poista
 5. Kun säästää tavaraa sillä periaatteella että jos sitä joskus tarvii niin voi sitä ilon päivää kun se "joskustarviipäivä" tulee ;) Mutta kadehdin niitä jotka osaa surutta luopua tavarasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä sitäkin tavaraa. Edelleen. Tein kaverille vetovyön (siis koirahiihtoon) viime viikonloppuna. Matskuina mm. pala vanhaa retkipatjaa ja matkalaukkuremmi...

   Poista