Sivut

maanantai 14. marraskuuta 2011

Rakas Joulupukki,

Olemme tänä vuonna olleet todella kilttejä. Joululahjat ovat mielestämme turhia, mutta silti listaa olis tyrkyllä sinne Herra Joulupukin suuntaan.

Hackmannin Savonia sarjaa on tässä huushollissa kaluttu yhteensä semmonen 71 vuotta ja oikein ilettää jo! Isäntää ei vielä niinkään, mutta minä en siedä niitä enää silmissäni. Toiveena olisi joko lottovoitto... tai aterimet 12 hengelle. Aterinten tulisi kestää toinen mokoma, joten Hackmannia se olla pitäis. Sarjasta emme ole päässeet sopuun, joten Herra J saisi ihan itse valikoida meille kulinaristeille passelin.

KoKon M-kokoisia kuppeja tarvittais (ai tarvittais? On niitä, mutta lisääkin mahtuu ;)) kans lisää... ja Teeman 21cm syviä lautasia ja 17cm tasseja. Kaikki valkoisia tietty. Jos Rouva Joulumuorilla on tontuilta säästyneitä keltaisia Grapponia-sarjan jälkiruokakulhoja, niin niitäkin saa toimittaa tänne.

Isoja, paksuja, oikein muhkuja kylpypyyhkeitä mahtuis kaappiin kans. Ja jotain kivoja pussilakanasettejä. Tietäähän Herra Joulupukki, että meillä on yks iso peitto ja kaikki tuplapeitteen pussilakanat tuppaa olemaan eläkeläiskuoseilla (= liian konservatiivisia).

Eipä niitä sitten muita toiveita olekaan, kuin terveyttä, rakkautta ja pitkää ikää kaikille kaksi- ja nelijalkaisille asukeille.

Terveisin,
Eskurin tötteröt

3 kommenttia:

 1. Joulupukile tie'oksi:
  Vko 47 21.-27.11.2011
  Kaikki normaalihintaiset Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin aterimet ja aterinpakkaukset -30%


  Siis Iittalassa, myös verkkokaupassa :)

  VastaaPoista
 2. Juu Saila, Outletissa on vehkeitä puristeltu... siis aterimia, mutta kun ei löydy molemmille mieluista. Minä haluaisin Memoryä ja isännälle ei kelpaa mikään :D

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa tämä toivomuslista! Voisin liittyä joukkoon ja tehdä samanlaisen tilauksen.

  VastaaPoista