Sivut

lauantai 12. marraskuuta 2011

Tuduu listaa... osa IX (ainakin)

Joulua pukkaa! Aaton hommeleita pitäis suunnitella. Joulu kotona, juhlivan sakin koostumus on vielä osittain avoin. joulukuusta ei tule, mutta havuja vaasiin. Asetelma-aineksien kunto pitäisi tarkistaa.

Soffanurkka huutaa lisää tyynyjä. Kankaita ja sisuksia olis... kankaana mm. SA kaupasta ostettu aivan ihana, siniharmaa intin vanha huopa. Toisaalta talvipakkasilla olis hyvinkin aikaa tälle, mutta joka ikisen kerran kun tähän sohvalle tupsahdan, niin haaveilen niistä tyynyistä. Olis yksi ressin aihe vähempänä?

Meillä ei ole mattoja! Nassikan huoneessa, vessassa ja eteisessä on... niin ja B:n takkahuoneessa yksi pieni. Tälle asialle tosissaan tarttis tehdä jotain!

Talon värin muutos pitäisi ilmoittaa rakennusvalvontaan ennen kuin tuleva (2013) kuntaliitos sotkee palettia enempiä. Värit olis tässä by Tikkurilan värisuunnitteluohjelma ja kuvan talo on sieltä valmisvalikoimasta.

Samaan paperinippuun pitäis pinkata kasvihuoneen ilmoitus ja alkaa tosissaan kalastelemaan materiaaleja. Ei tartte olla priimaa ja suoraan rautakaupasta.

Niin ja joo. Köökistä uupuu liesikupu ja jääkaappikin joutaisi vaihtoon.

Vessa haluaa singerin jalat ja ja ja... kaikenlaista.

Olispa sitä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti