Sivut

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

1. Pääsiäispäivä


Se tunne kun tuntuu, että mikään ei onnistu. Se tunne, kun pitäisi revetä kaikkialle, mutta ei pysty. Se tunne, kun herää aamulla ennen aikojaan miettimään elämää. Aamun tunteina asiat kaatuvat niskaan ja niistä muodostuu lumipallo, joka kerää mukaansa aina vain enemmän asioita. Silloin päättää hoitaa päivän aikana monta keskeneräistä asiaa ja illan tullen tajuaa, että taas tuli "pari" muuttujaa, jotka pistivät päivän agendan uusiksi.. TAAS!

Nyt pääsiäisenä olen saanut keskeneräisiä hommia tehtyä. Olen antanut tylysti töiden olla ja olen keskittynyt itseeni ja perheeseeni... siitäkin huolimatta, että koirat ovat järjestelleet niitä muuttujia hiivan ja omatoimimatkailun muodossa. Nassikan huone on järkkäilty uuteen malliin ja sain vihdoin maalattua isännän vanhan kodin saunakammarissa palvelleet kalusteet uuteen kuosiin.

Kalusteista tulee kokonaiskuvaa ja työselostetta, kunhan talon väri ja terassi on saatu uuteen muotoonsa. Istun parhaillaan ulkona nappuloimassa tätä tekstiä. Olen kuluneen vuoden aikana oppinut paljon elämästä ja itsestäni. Kaikista **ttumaisuuksista huolimatta elämä on nyt Elämää, isolla E:llä! Alla olevassa kuvassa näkyvää ei ole tapahtunut ainakaan 10 vuoteen, mutta nyt olen oppinut jopa laiskottelemaan ja nauttimaan laiskana olosta :)


Kuvassa näkyy tosiaan paljas kinttuni, vaikka ulkona on melkein täysi talvi. Tulevan terassin paikka on todella suojaisa ja arska paistaa siihen koko päivän. Vanhoja lehtiä selaillessani en lakannut haaveilemasta SMEGin jääkaapista, mutta löysin jostain lehdestä alla olevan. Minä olisin voinut sanoa tuon.

Niimpä. Elämä on valintoja. Nyt valitsen laiskottelun sijaan keittiön ja alan kokkaamaan perheelle evästä.... Palataan!

4 kommenttia:

 1. Smegistä tuli mieleen tämä postaus Koti asemalla -blogista:
  http://korsonasema.blogspot.com/2012/03/kaunis-jaakaappi.html

  Jos ei ole ihastunut Smegiin nimensä takia niin varmaan hyvä vaihtoehto?

  VastaaPoista
 2. Kiitti Satu linkistä :) Tuo kuuluu suosikkiblogeihini, mutta jostain syystä tuo postaus on menny ohi. Tuo merkki on mulle ihan uus tuttavuus, mutta esmeks Hooverilla on tuollainen myös. Ei Smegiin oo ikinä varaa, joten muita merkkejä tässä on katseltu...

  VastaaPoista
 3. Moikkelis,tulin tänne vastaamaan kysymykseesi,eli joo matto on tehty ihan tavallisista pussilakanoista,lakanoista ja pöytäliinoista,siis ihan semmosesta joustamattomasta kankaasta ja hyvin onnistui,tuon kuteen revin noin 1,5-2 senttiä leveeksi...Joten ei muuta kuin niitä kuteita repimään=D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsi :) Pitää aloittaa savotta

  VastaaPoista