Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Puuta kaatuu!

Siinäpä sitä taas pari viikkoa hujahti muuttujien ja töiden kanssa saikatessa. No. Talon kaikkiin koneisiin on vaihtunut Ubuntukin tässä välillä, joten sekin on aiheuttanut "hieman" käsitöitä. Windows ja sen pykimiset on nyt historiaa.

Historiaa on toivottavasti myös kiinteän laajakaistan pätkiminen. Talokaapeli on ilmassa ja liian lähelle taloa sekä kaapelia istutettu(?) mänty on raastanut hermoa yhteyden pätkimisen ja olohuoneen pimentämisen muodossa.

Ekassa kuvassa on näkymät 30.6.2011. Samana päivänä kuin Eskurin avaimet sujahtivat nyklanippuun. Oikealla olevan ryteikön takana todellakin on talo ja olohuoneen ikkuna.

Koivu lähti jo kesällä. Pihlaja-angervot ovat matalana, samoin kohta ruusutkin. Juurakot odottavat kaivajaa... Kaivinkonetta ei voi tässä kohtaa käyttää; sähkökaapelit on tutkattu ja todettu niiden paikat hankaliksi. Nyt lähti siis mäntykin, joten tuohon jää vain vaahtera (ja monta pensasta pääsee maahan tulevana suvena ;))

Niin, näkymiä tänään. Kuvakulma on eri. Edellinen kuva on otettu kohti taloa, joka tässä jää siis vasemmalle. Vaahtera jäi ja tien varren isot puut :)

Tähän alueeseen tullaan takuulla palaamaan tässä blogissa kyllästymiseen asti. Kyseessä on pihan sisääntulo, paraatipiha... ja suhteellisen koiravapaa alue (sitä lähes ainutta sellaista tällä pienellä pläntillä (vajaa 5000m2)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti