Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Valokuvausmasennus??!

Joo. Nii se o. Olis kai tässä postattavaakin, mutta aina homma kaatuu siihen, ettei vaan jaksa alkaa ottamaan kuvia tai edes purkaa otettuja kuvia kamerasta pois.

Jotain kuitenkin. Eli tänään sain pihasta loputkin syksyn sadosta parempaan talteen. Sipuliniput roikkuvat pannuhuoneessa kuivumassa ja chilit saivat tulla pirttiin, tarkemmin keittiön ikkunalle viettämään talveaan... tai edes kypsyttelemään satoaan loppuun.

'Sun Flame'n juurakko alkaa olla jo tolkun kokoinen. Siis kokoa isointontiltalöytyväruukku ja sinkkiämpäriin mahtumista ei tohtinut edes haaveilla. Ruukku on ruma, mutta nämä tasoittavat :)
Muutenkin talveen on valmistauduttu. Olohuone on vaihtanut värinsä männä viikolla... laajempaa kuvaa ei voi ottaa, koska pikku-isäntä valuu sohvalla kuin räkä ja koirat ovat pedanneet matot mieleisikseen. Ei siis niin esteettistä...Päivitin eilen illalla FB-statukseeni, että "Pomppi Eiffel-tornilla pitkin Eurooppaa EU-tukia nostellen. Nyt turvassa omalla soffalla". Pimeät syysillat ovat nimittäin lautapelien kulta-aikaa ja eilen siis vuorossa Monopoli Eurooppa.
 


4 kommenttia:

 1. kuulostaa ja näyttää kivalle :D Terkkuja kaikille sinne!!

  VastaaPoista
 2. aina ei hyvita kuvata, varsinkaan pelkkiä blogi-kuvia. Kivoja puuhia kumminkin siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on taasen ongelma siitä etten saa mitään valmiiksi mitä kuvata, kuvia ottaisin kyl mielelläni ;)<heh !
  Lautapelit meilläkin suosiossa, mä niin rakstan kun mieheni lapset on meillä joka toinen viikonloppu ja on ihanaa peliseuraa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatetaan isännän kanssa pelata ihan kaksinkin :)

   Poista