Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kopattu

Nappasin matkaani Huushollista
  1. Laitatko rahaa mieluummiin Turkkiin vai turkkiin? Perintöturkki mulla on. Ainakin 60v vanha ja koskaan en oo käyttänyt. Olen haaveillut sen lyhennyttämisestä tai jotain, mutta empä oo saanu aikaseksi. Turkkiin mua ei sais millään! Liian lämmin, liian kaikkia. Hyi. Ennen Islantiin, Puolaan tai vaikka Afganistaniin. Eli mieluummin turkkiin, mutta mielellään en kumpaankaan...
  2. Hurjin tempauksesi kautta aikojen? Nakkasin putkikassin corsani takapenkille ja ratsastin auringonlaskuun... jäi perhe, koti ja avioliitto. Joskus vaan on parempi toimia.
  3. Ruokavieraita tulossa! Mitä valmistat (alku- pää- ja jälkiruoka) hmmm... oisko joku kiva toasti alkupalaksi. Tai sienikeitto? Pääruoaksi vois olla lähitilalla tuotetusta naudasta piffit, lankkuperunoita, säräjuureksia ja punkkusoosi reilulla timjamilla. Jälkkäriksi vaikka valkosuklaamousse.
  4. Elämäsi tähtihetki/tähtihetket? Lapset.
  5. Jos saisit toivoa vain yhden pysyvän asian lisää loppuelämääsi, mikä se olisi? Velkasaldo nollaksi. JOS ei tule lottovoittoa, perintöä tai jotain, niin monta vuotta saa vielä näitä seiniä maksella.
Mua ei haastettu vastaamaan ni en haasta minäkään, mutta nappaappa matkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti