Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Olipa kerran

... pari turkoosia paneeliverhoa ja kasa messingin värisiä verhorenkaita. Sitten löytyi sakset ja mustaa paukkumaalia.

Sääkin on aivan upea! Aamulenkin lomassa tuli kahviteltua ja kotiin päästyä innostuin jopa pesemään kakaroijen kammarin akkunat. Sinne sitten ripustelin nuo verhotkin.

Paukkumaali puri yllätävän hyvin nuihin rinkuloihin! Messinkisinä niille ei olis ollut käyttöä koskaan. Kirpparille olisivat joutuneet.

Toiseen ikkunaan ei tarttenu verhon mitasta kuin 1/3, joten sille lopullekin piti keksiä jotain. Lupasin nimittäin itselleni oikeasti kadottaa kankaita enkä vain jemmata lisää ja lisää. No. Säilytyspötköjä muovikasseille, pyykistä tulleille tiskiräteille tjsp.

Piti muka nappi oikeen laittaa koristukseksi. Nämä on kuvattu tuunaamolla.

Ja taas. Budjetti 0€. Kaikki käytetty löytyi nurkista :) En mää silti kaikkea tuhoa ja kasaa uusiksi... eilen olin kirppiksellä myymässä ja tienasinkin muka muutaman kympin. Kirppikselle ne varmaan nuo pötkötkin päätyy... tai sitten jollekin onnettomalle lahjaksi... 

5 kommenttia:

 1. Tuollaisen pussukan tarttisin minäkin. Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän järkätä ihan pussukka-arvonta...

   Poista
 2. Hyvä ja käyttökelpoinen pussukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moon ommellu nuita varmaan tuhansia elämäni aikana... kuminauhat molemmissa päissä. Pituuksia 25 sentistä metriin. Muovikasseille todella näpäkkä :)

   Poista
 3. Mulla myös kaapissa turkoosit paneeliverhot. Kaipaisin kevääksi väriä ja piristystä joten saatanpa kaivaa ne kaapista esille.

  VastaaPoista