Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kesätaskut

Morientes! Tämä tuunaamotoimistojne on nykyään myös pentuhuone <3 Kakara tarvitsee nyt 4 viikon iässä aina vain enemmän ihmisen lämimistä ja uusia ääniä, joten täällä tulee lojuttua kaikki liikenevä aika. 

"Tumpin" kasvua seuraillessa aloin perkaamaan kirppiskamaa kasaan. Se, että ostan kirppareilta ei ole varmaankaan jäänyt epäselväksi, mutta joo, minä myös kauppaan romuja koko ajan. Livekirppiksellä ehkä kerran vuodessa, nettikirppiksillä oikeastaan koko ajan. 

No. Niimpä niin. Tuunaamolle on hieman kertynyt yhtä ja toista. Matkalaukkuremmejäkin lukkoineen päivineen... Tämä on vähän sellainen paikka, että joka kaapista ja laatikosta lentää jotain tuonne kirppislootaan. Aika tavaran kuulemma kaupittellee vaan ei kai se aikakaan kaikkeen pysty?

Ne matkalaukkuremmit. Aikani niitä tuijotin ja siitä se ajatus sitten lähti. Pihapalloilijan kesätaskut!

Vetskaritasku puhelimelle ja itkuhälyttimen vastaanottimelle... ne kai ne kaks pahinta ongelmaa on. Iso tasku merkkaustikuille, siemenpusseille, saksille, itkuliinalle...

Tein samassa hurmoksessa toisenkin kahdella isolla taskulla. Vyö söpöissä sateenkaaren väreissä :)

Tuo kangas on aivan jäätävän rumaa ulkoilukangasta jonka käytin nurin päin, eli se kammottava osin kullitettu kuvio jää tuonne sisäpuolelle. Vyöt, lukot ja vetskarit on kierrätystä... ja kierrätettävää muuten piisaa useampaankin hankkeeseen. Niitä on purkeissa ja laatikoissa... :D

Aamulenkki tehty ja huushollin aamurutiinit muutenki paketissa. Imuriakin saa juoksuttaa kahteen kertaan päivästä tähän aikaan vuodesta. Muutoin valtakunnassa kaikki hyvin. Taimillakin.

Lähtis kuuhaamaan tuonne aurinkoon ja odottelemaan Pikkuakan heräämistä päikkäreiltä. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti