Sivut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tilastoja?

Vieläkin myrskyää! Täällä on tullut viime lauantaista asti ihan mahdottomasti! Tuuli on levännyt välillä max 12h ja alkanut raivoamaan uudelleen. Ei kai tämä oo ihan normaalia?

Tämä on muuten eka postaus toimiston "uudelta" koneelta. Vanha mylly kuulosti jo siltä, että se yökkää muistikammat kartanolle. Pihinä ekologisena ihmisenä en tietenkään uutta osta vaan todella edullisen käytetyn :)

Aamu on mennyt käyttistä päivittäessä ja ohjelmia asennellessa. Jokainen käyttöönottoja tehnyt tietää, että se homma on yhtä odotusta ja eni kiitä. Jopa Linuxin asentaminen. Levoton kun olen, niin sivussa tuli vajennettua toimiston nurkan munakennotornia
Dippailinkin nuita ruusuja tässä joutessani. Tämä toimisto-tuunaamo-karjakeittiö-pentuhuone-takkahuone-sauna-kodinhoitohuonehan sijaitsee piharakennuksessamme. Se että neliöitä on >50, löytyy vessat ja keittiöt, kostautuu sitten siinä, että tietotekniikka on haastavaa. Kiinteää yhteyttä DNA ei meille ikinä saanut pelaamaan, joten netti toimii mobile wifi-palikan kautta ja se palikka on talossa sisällä ja tämä piharakennus on betonipunkkeri ja... mää oon oikeasti liian vanha jo rassaamaan näitä romuja tai sitten vaan saanut yliannostuksen.

Eka paperilla oleva ammattini on tietotekniikan mekaanikko ja erikoistuin nimenomaan tietokoneisiin. Tähän kun ynnätään 13 vuoden historia IT hommissa niin yökkäyttää vähemmästäkin.

Jatkan asennuksia ja myrskyn pitelyä. Palataan :)

2 kommenttia:

  1. Täällä "isolla kirkolla" tänään tuulista - hyvä etten nurin mennyt vaikka en mikään hentorakenteinen ole.. liekö se myrsky nyt tuloillaan. Hauska tuo teidän "monitoimitila".. Mukavia hetkiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tuo bee, siis maistraatin kirjoissakin neljä bee, ollut joskus vuokrattunakin ja vissiin alunperin toimistona. Joka tapauksessa yks syy siihen miksi tämä paikka ostettiin. Kaikkinensa 120m2 puuhamaata.

      Poista