Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Iloksi muuttui. Vai muuttuiko?

Aamu starttasi 2,5 tunnin (!!) jonotuksella puhelimessa, TURHAAN! Soitin sitten ihan valtakunnalliseen keskukseen ja pienen avautumisen jäljeen suostuttiin ottamaan soittopyyntö.

Sonerakin muisti laskulla. Mulkkasimme liittymiämme vasta ja kas *tsitsing* laskussa torottaa yli 13€ liikaa maksuja! Pokkana laskuttavat jotain windows virusturvaa jota ei olle tilattu. Mitä **ttua me sillä tehdään kun ei ole yhdään konettakaan missä tuo tiimalasinkieputtaja olis? No. Lupasivat hyvittää jne.

Tässä kohtaa olin jo sellaisen angstin vallassa, että suoriuduimme tasaamaan paineita Paljekirppikselle (tästä paikasta on ollut puhetta täällä ennenkin). Paljekirppiksen pihalla huomasin, että puhelin on kotona. KOTONA! Enhän mää ikinä lähde kotoa ilman puhelinta!

Noooh... Pikkuakalle löytyi Lindexin kollaritakki hintaan 2,50€. Uskaltaisin väittää lähes käyttämättömäksi. Sekä Henkkamaukan farmaripöksyt 1,90€.

Metrihelenamme sääret vaativat jo housut kokoa 92cm! 86 saattaa vielä mennä merkistä riippuen, mutta usein lahkeet loppuvat puoleen sääreen. Isojen tyttöjen yksityiskohtia löytyy

Ja joo. Paskamutsi törsäsi itseensä kaikki 4 €. Tuolla rahalla sai nämä pari toppia...

Ja tämän ihanan! On varmasti jo sou lääst siison, mutta kaikessa läpinäkyvyydessään ja huonolaatuisuudessaan (HM) niin ihana kesäriekale. 

Tuo pitkä paita vaatii allensa jonkun topin joka niputtaa näppärästi tämän hätäsektion raiskaaman mahanahkan. Korsetti? No. Jos tekee lapsen kolmivitosena, mahalihakset venyvät raskausaikana muodottomaksi ja puukko viuhuu kiireessä sinne päin... niin ja on vielä laiska jumppaamaan ni kai sen kanssa on vaan elettävä ja tosiaan ostettava joku kureliivi.

Kirppikselle paloi rahaa kaikki 8,40€ ja seuraavaksi lukkarissa olleen ällöttävän palaverin jälkeenkin olin vielä ihan hyvällä tuulella. 

Prisman HeVi-osastolla ne pelottavat kamerapuntarit väittivät paprikaa omenaksi, jäävuorisalaattia paprikaksi ja yhdestä loppui tarra. Muuten meni sekin reissu ihan hyvin.

Kotimatkalla ahdisti ajatuskin siitä, että puhelin on soinut kotona. TURHAAN. Ei ollut soinut. Soittopyyntööni siis ei vastinetta.

Nyt tää menis kastelemaan taimet ja laittais kirppisaarteet peseytymään. Miten teillä on päivä mennyt?

4 kommenttia:

 1. Kirpparilöydöt ovat sen verran hyviä, että paikkaavat tuon muun ;)

  VastaaPoista
 2. Jopa sie löysit hyviä vaatteita ja halvalla. Mukava että on vielä oikeita kirppareita jossa hinnat ei ole karanneet kaupan tasolle tai ylikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täälläkin ihan pöytä/myyjäkohtaista tuo hinnaoittelu. Erityisesti elähtäneistä merkkivaatteista yritetään saada vielä hirveitä hintoja. Minen osta. Käytettyä käytetyn hinnalla. Nih.

   Poista