Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

askel, askel, HYPPY!

Blogausten väli jälleen luvattoman pitkä. Lumettomuus on vtuttanut kuin pientä oravaa. Sulatin käpyni ja päätin unohtaa koko talven. Pyyhepyykkikin on parhaillaan ulkona kuivumassa. Odotamme nyt kesää. Nih. 

Kakaroijen välikausikamppeet on ratsattu. Yks takki laitettu myyntiin ja ens viikolla meen ihan varmasti romuamaan kirppiksiä. Pikkuakalle mahtuu onneksi syksyllä ostetut Ticketin pöksyt vielä. Onneksi! JasperJuniorista tilasin hetki sitten takin ja kintaat 10000 pilarilla... ja molemmat -50% ! Lisänä on yks saatu ReimaTECin puku. Eiköhän niillä kesä katella.  Nassikalle vois löytyä kirppikseltä joku kiva takki vaan jos ei löydy niin on se ainakin terapeuttista tonkia pöytiä. 

Eilen paistoi ihanasti aurinko. Oli ihana siivota pirtistä kaikki ryönät pois mitä talvella ei edes näe! Päätin siis tosissaan lopettaa talvettomuusahdistumisen.

Lumitilanne tänään... ja huono puhelinkuva


4 kommenttia:

 1. Meillä näyttää aika samalta. Kait se on lopetettava talven perään haikailu ja alettava ajattelemaan kevättä sillä leonperkele päätti tiputtaa tänään talvikarvansa... isoja tuppoja irti selästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää totesin kanssa tänään noille meijän pirttikoirille, että mistä h*lvetistä ne enää tiputtaa tuota karvaa! Sitä pohjavillanöyhää on ollu kaikkialla jo monta viikkoa. Minen kestä.

   Poista
 2. Ihanaa kun ei ole lunta, ja talvi oli lyhyt. Tänäänkin pääsin lenkille metsään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis varmaan ihan jees jos leipä ei ois lumesta kiinni :-/

   Poista