Sivut

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kurakko

Luonto alkoi kesän tekoon kerralla, kuten ennustinkin. Kennelissä roiskuu vesi ja olkea on saanut levitellä tarhoihin ihan kunnon patjoja. Ojat täynnä kaikkialla ja lumi sulaa niin että humina kuuluu. Pyykki kuivuu ulkona ja useiden isojen pihamme salavien (torijoen ja hopea) aiheuttama sotku alkaa paljastua. Ulkomaalaukset ovat edelleen kesken, koska viime kesä vain oli aivan kertakaikkisen paska kaikilta osin.

Haravointi- ja ulkomaalauskelejä odotellessa.

Uusia verhoja ois tekeillä, mutta ennen niiden ompelua on pitänyt purkaa ruuhkaa ompelupöydältä ja tehdä mm. vetovöitä valmiiksi. Vielä ois parit valjaat ja sitten saa ommella ihmisillekin välillä :D Näistä em. syistä se uusi saumurihankintakin seisoo käyttämättömänä.


Tänään hyokkään inhokkihuoneeni eli sisäkylppärin siivouksen kimppuun. Aloittelin jo peilikaapista muutama päivä sitten, mutta kalkkipitoinen vesi ja tummanharmaa lattia ei normimoppauksesta tuu miksikään, joten pitää ottaa kovat aseet käyttöön. Ruokasooda ja etikka. Ei oliskaan enää sitten ko ikkunoiden pesut ja kevätsiivot ois siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti