Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Nokimustaa

Huushollasin eilen been terassia kuntoon talven jäljiltä. Grilli on maatunut ja uusi pitää hommata. On vaan sillai ikään kuin integroitu ni tarttee löytää suunnilleen saman levyinen jostain. Niin ja rahaa. Auto on imenyt useamman satasen :-/

Terassin lattia on edelleen kamala. Kyselin kavereilta kommentteja maalaamisesta facebookissa ja ehkä siitä lattiasta sitten tulee musta. Pigmenttiä ja tervaa. En tiiä. Haluaisin harmaan. Harmaan niin ko vanhan pirtin lankkulattia vois olla.

Ootko maalannut kuistia / terassia / ulkoportaita? Onnistuiko? Mikä maali?

Tänään tulee vettä kuin saavista. Ompelin olkkariin uudet verhot... kuvaa tulee jolloinkin... i n h o a n näitä seiniä päivä päivältä enemmän, joten ei oo kivaa kuvatakaan.

No, ompelimolta on suora näkymä tuohon terassille ja siitä se sitten lähti. Katukeittiömme ilme tulee muuttumaan ihan kokonaan. Aloitin tästä. Eli kaivelin kaikki mistälieilmaantuneet omituiset koriruukkusysteemit näkösälle ja maalasin ne sadekuurojen välissä.

Pihasta on aloitettu yhden istutusalueen hävitys. Kaikki (!) perennat lähtee tontilta! Keskitys jatkossa vain hyötytarhaan ja puuvartisten vyöhykkeen venytykseen. Kuvassa "pari" narsissia, jotka ovat jo uudessa kodissaan toisella laidalla Oulua.


Ja nämä... keskiviikkona niitä on enää 4.


4 kommenttia:

 1. Hyötypuutarhaa olen itselleni miettinyt takapihalle. Pitäisi ensin vaan pistää nuo pensasaidat pilkkeeksi ja keksiä jotain muuta tilalle.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on isohko ryytimaa ja sillä kai ne nuo koristekasvit niin heitteille jääkin

   Poista
 2. Minullakin olisi tarkoitus laittaa uusi hyötypuutarha saunarakennuksen taakse, mutta liekö taas niin kiire, että se jää edelleen ajatuksen asteelle. Liisa

  VastaaPoista
 3. Tervetulemas vyöhykkeen venyttäjien klaaniin! Käyhän kurkkaamassa http://kanadanruusut.blogspot.fi/

  VastaaPoista