Sivut

torstai 7. heinäkuuta 2011

Keittiöremppaa pukkaa

Eikö ollukki upia!

Purkuhommia muutama tovi ja tällä hetkellä tilanne on tämä. Apua tarvittiin Herra A:lta, sähköistä ei ottanut mitään selvää! Kiitos A ja kopla :)

Kuvan oikeassa laidassa näkyvä villamytty kätkee sisäänsä taloon sisään tulevan veden putkistot. Pannuhuone on piharakennuksessa, joten näille ei mahda mitään... Oikea seinusta olisi se hellan paikka. Vanha hormikin löytyi, mutta joutunen pakosta kuoppaamaan ajatuksen. Hella veisi muutoinkin vähäiseksi jäävää kaappitilaa liikaa :(

Wanha muuri oli levytetty piiloon. Sen ajattelin kuitenkin kaivaa esiin ja rapata uudelleen. Saattaa mennä laastia säkki tai pari tuossa savotassa.


Keittiön päätyseinä, siis tuo missä isoin osa kaapeista on.... on kiero! Se heittää tuolla reilun 3,5m matkalla arvioilta 7cm. Lattia viettää mihin sattuu jne, mutta siinäpä se onkin näiden vanhojen ihanuus; remontti ei taatusti ole koskaan tylsää!

Talossa ei muuten ole siivouskomeroa ollenkaan. Köökin kylmälaitteiden tilakin on hieman niin ja näin. Pakastinkaappi lähtee pois ja tilalle tulee siivouskomero. Jääkaapissa arvotaan vielä kahden "tyypin" välillä... Joka tapauksessa sisällä ei isoa pakastinta tarvitse, arkkupakastin on pakollinen.


Viikon vinkki: Kattolistoista on ihan turha repiä ressiä. Jeesusteippi ajaa näemmä ihan saman asian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti