Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Uusi koti, uusi reviiri, uusi elämä....

Elämä heittelee. Tässä blogissa kirjoittelen uuden elämän muovautumisesta uudessa "laumassa". Keräsin vanhasta kodista mukaan koirani, rakkaimmat huonekaluni ja osan pihan kasveista.

Kaupat talosta tehtiin 30.6.2011. Kun ensimmäisen kerran kävelin eskurin pihaan, tunne oli sanoin kuvaamaton. Talo pihapiireineen muistutti minua liikuttavan paljon ensimmäisestä omasta talostani; vuonna 1955 valmistuneesta ja rakkaudella pidetystä rintamamiestalosta valtatien varrella, toisella puolen seutukuntaa.

Eskuri on Wanha paikka. Alkuperäisen mökin rakennusvuotta tietää tuskin kukaan. Papereissa arvioitu rakennusvuosi on 1960, mutta kylän isännät pitävät paikkaa vanhempana. Itse talossa on 3h+k+kh. Piharakennus on se puuhamaa.... iiiiiso autotalli ja saunallinen yksiö. Yksiö ei tule koskaan asuinkäyttöön. Takkahuone tullaan valjastamaan nimenomaan takkahuoneeksi ja oleskelutilaksi meille saunasta ja rauhasta nauttiville. Tupakeittiöstä tulee kodinhoitohuonetoimistoaskartelupajajapaljonmuuta. Autotalli antaa mahtavat puitteet huonekalujen rappaamiselle, eskurin isännän metallitöille ja monelle muulle askareelle.

Pihaa löytyy vajaa 5000m2. Pihassa on mm. iso vaahtera ja suuren suuri hopeapaju. Vahdista huolehtivat 11 koiraamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti