Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Mielenkiintoista...

Hommat etenee. Kamera on ollut naftaliinissa, koska pölyä on liikenteessä kohtuullisia määriä... Kööki on maalauskunnossa, muuri kaivettu esiin. ISO kiitos talon entiselle omistajalle, Neiti T:lle viisaasta lattiarempasta. Jokaisessa huoneessa laatta / laminaatti yltää myös kalusteiden alle. Näin keittiössäkin selvitään yhden ainoan laatan vaihdolla... jota sitäkin on viisaasti jemmattuna vintillä. Kiitos! 

Pakkelin kuivuessa köökissä makkaria on mööbleerailtu ja kalustepalapeliä koottu. Saapa nähdä kauanko keittiö on ilman vetimiä... mieluisia ei tunnu löytyvän mistään. Samoin kalusteiden jalat ovat vielä etsinnässä ja hana. Sokkeleita ei tule ja hanan pitää olla rujo suurkeittiömalli.

Ja se mielenkiintoisuus. Täällä on vierailtu kuluvan viikon aikana 340 kertaa. Missä kommentit? Tänne on tultu jopa googlesta hakusanoilla eskuri ja eskuri+blog. Ketä täällä luuhaa? ;)

3 kommenttia:

 1. Mä oon ainakin käynyt ja olisin kommentoinutkin (siitä tunto kivestä) mutta jäi kun en voinut anonyymisti. Luen nimittäin rss-feedejä kännykällä enkä useinkaan viitsi alkaa erikseen kirjautumaan kun kirjautuminen ei jostain syystä pysy päällä. Tunnustan myös hakeneeni tätä läppärillä ollessa googlella kun en muistanut onko blogspot vai vuodatus vai mikä :D Sillä kertaa surffailu loppui lyhyeen kun kyllästyin koneen hitauteen ja odottamaan sivun aukeamista minuuttitolkulla :/

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin kova vauhti päälä, että mie olen tippunu puolittain kelkasta ja häätyy ensin päästä kelkhaan ennen ko voipii kommentoia :-)

  VastaaPoista
 3. Satu: En ollut edes ajatellut tuota anonyymiasiaa, mutta nyt voi kommentoida anonyymistikin :)

  Tunto menee tutkintaan...

  VastaaPoista