Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Katse kesään

Viime kesänä nukutti. Ens kesänä ei nukuta. Pihalla ja rakennusten ulkoasuissa pitää saada aikaiseksi paljon. Seuraavana kesänä pihalla toikkaroi 1,5v pikkuneiti joka varmasti työllistää ihan riittävästi... Nih.

Ohjelmassa on siis mm. rakennusten ulkopuolen fiksausta ja palo- ja pelastuslaitos saattaa olla sitä mieltä, että numerokylttikin pitäis olla.

Eskuri on wanha. Minä haluan emalia... joka maksaa aivan järkyttävän paljon! 40 - 46€ + postit pelkästä numerosta. Yhdestä numerosta!!

Kuva liisattu osoitteesta http://www.emalikilpi.fi/

Mutta ku mää haluan. Mistä näitä saa halvalla tai ees halvemmalla? Vai onko musta tullu entistäkin pihimpi?

13 kommenttia:

 1. Jos sää pyydät alennusta, koska olet mainostanut tuotetta blogissa ja nyt muutkin katselee niitä ja ajattelee "Ihana, ihana, ihana" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuommosta pitää tehä, kiitti Kiki vinkistä :) Sitä paitsi tein emämunauksen kun laitoin tuon hinnan tänne... isäntä käy täällä kans lueskelemassa ja se nyt ymmärtää tuota hintaa taatusti vielä vähemmän kuin minä...

   Poista
 2. Jos kerran Eskuri on vanha ja emalia pitää saada, miksi katselet uusia emalikylttejä?!? Varsinkin kun muutenkin tykkäät vanhasta. Pitä haku päälle vanhasta facebookissa ja muualla. Meillä päin olen nähnyt vanhoja emalikylttejä esimerkiksi keräily- ja antiikkimessuilla eikä ole noin kalliita. En muista paljonko maksoin muutama vuosi sitten emalisesta "Asiaton oleskelu kielletty" -kyltistä, mutta alle 20 euroa kumminkin. Laitettiin se vessan oveen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensisijaisesti "käytettyä" oon etsinytkin. Oikeaa numeroa ei oo tullu vastaan... sen pitää olla nelonen.

   Nyt yllytyksestäsi taidan tykittää kaikki naamakirjan ostetaan-myydään-vaihdetaan-varastetaan palstat läpi ostoilmoituksella :)

   Kyltti on nyt vaan PAKKO saada!

   Poista
  2. Hitsi kun olisin tiennyt, viikko pari sitten oli täällä taas keräilymessut!

   Poista
  3. Jos jatkossa tulee vastaan ni pistä soittaen/viestittäen?

   Poista
 3. Vanhaa kylttiä minäkin ehdottaisin. Laita ilmoitus jonnekin esim. Torille tai semmoseen, jos jollain olisi sellainen. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tori.fi on seuraava osoite jos paikalliset FB-palstat ei tärppää.

   Poista
 4. Huutonetit ja Traderat oot varmaan jo katsonut ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutonetissä oon tonkinu ja tuosta toisesta en oo kuullukaan??!

   Poista
  2. Tradera = ruattalaisten huutonetti, ajoittain ihania kasveja, mutta onneks oot hävittänyt sen luottokortin :) No, käy se Paypalkin.

   Poista
 5. Tää suosittelis vaiks eBayta. UK:sta: http://www.ebay.co.uk/itm/ANTIQUE-STYLE-ENAMEL-DOOR-NUMBER-13-HOUSE-NUMBER-DOOR-SIGN-PLAQUE-/380557665760?pt=UK_Antiques_DecorativeAntiques_Collectables_EH&hash=item589b0125e0

  Hintaa postikuluineen n. 14 puntaa, euroina siis 1.1 kurssilla vähän enemmän ;)

  VastaaPoista