Sivut

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tuunaamolta taas terve

Joo. Tuunaamolla on paljon säilytettävää tavaraa... en tykkää semmosista romulaatikoista vaan kaiken pitää olla omassa "lokerossaan"

En muista onko näistä lootista ollut jo kuvakin täällä? Kaverini on töissä kenkäkaupassa ja mikäs sen kätevämpää (alennusten lisäksi) kuin pyytää laittamaan laatikoita sivuun. Hyllyt on ihan vaan liimapuuta ja noita hyllyn kannakkeita ostettiin nippu vajaa 2 vuotta sitten yhdeltä pihakirppikseltä todella edullisesti.

No sitähän pitää lootien lisäksi olla tapettiakin jolla kuorruttaa... rullia on kertynyt enempi ja vähempi.

Säilykepurkkejakin "kuulemma" lojuu kaikkialla. Nämä yksilöt odottivat maalia pintaan ja lopulta päätyivät tähän. Aika tavaran kaupittee sanos meijän äiti... joka itse inhoaa kaikkea ylimääräistä romua :D
 
Saattaa sitä veikkoste olla ihan parittain näitä juttuja levällään ja tuunausjonossa...

Törmäsin Liitulakua ja sitruunoita- blogissa haasteen poikaseen, jossa oli aiheena juurikin nuo edellä esitellyt, rajatut avotakkakuvat. Isäntä meinaa että liikaa vaiheessa kaikkea... ja minä en todellakaan liioittele, kun monesti avaudun siitä, että tuunaamolla on K A A O S !! 

Tilanne on kuitenkin jollain asteella hallinnassa... Onhan??!


Jumalauta mikä määrä kankaitakin tuolla on levällään!! Missä ne on ne nätisti viikatut pinkat hä? Nuille matoillekin pitäis keksiä joku ihan muu lämmin varastointipaikka...

Kun pyörähdän kannoillani, kameran linssiin osuu tänään pohjamaalin saaneet köökin kaappien ovet. Kahvanupin ja viilun välistä löytyi jotain kivaa vihertävää juttua... mutta onneksi Solmaster on pelastus kaikkeen ja Otex hoitaa loput.
Tässä kohtaa muuten voin jo kertoa, että tää homma tulee lähtemään lapasesta ja että osa suunnitelmista on muuttunut jo nyt.

Jatkuu huomenna, moi!


8 kommenttia:

 1. Ei tuossa oo kaaoksen merkkejäkään, siistiä on ! Löytyy vielä kaikki :) (mulla ei enää löydy... tavara päivässä pois -projekti pissii, mutta ei oo unhoittunut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy ja löytyy... harvemmin ainakaan kankaista löytyy just sitä oikeaa ilman muutamia perkeleitä. Tietty jos nuo parit verhoiluprojektit sais ees alta pois nii olis pari rättiä vähempänä. Menikö läpi?

   Mää tänään hävitin montakin tavaraa, mutta monta on viime päivinä tullut tilallekin. Ystis muuttaa ja sieltä kulkeutuu meille kaikkea jännää; tänään mm. irroittelin vanhoista repuista ym. saksutuista nauhoista t-solkia ja kaikkia muuta jännää. Niitäkäänhän ei ihmisellä vaan voi olla liikaa!

   Poista
  2. Läpi meni :D Ei muuten oo mitään niin rasittavaa kuin etsiä jotain tavaraa, joka pitäisi olla tietyllä paikalla, vaan ei ole... sen niiden prkleiden paikka.
   Solkia voi joo olla, nätisti rasiassa oikealla paikallaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Miltähän se tuntuis jos hommat loppuis?

   Poista
 3. Heippa, Kotipellossa villitsee ihan samantyyppinen kaaos - vähän joka nurkas jokin prokkis odottamassa, laatikot on käteviä - niitä meitsikin hamstrailee. Mulla oma hobby - huone, mut en ole kehdannut sitä esitellä kun joka nurkka rönsyilee.. eli älä huoli, mulla kans periaate et ajallaan kamat paikoilleen saa ja jokainen säästetty tavara/"roska" löytää paikkansa muodossa tai toisessa.. Köksän projekti on kiinnostava - koska tääl tarttis kans kyökki uudistusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni visiitistä ja lohduttavista sanoistasi :)

   Istuin tässä just koneella tonkimassa inspiskuvia. Itsessään keittiö on toteutusta vailla... paitsi tuo kauhtunut tason pätkä. Sen suhteen pitää visiin nöyrtyä ja ostaa ihan uusi uusi. Massiivipuutasoakaan ei löytynyt sopivaa palasta :(

   Poista
 4. Aika tavaran kaupittelee on kyllä mahtava viisaus :) Ennen pitkää tuntuu, että jokaiselle kotiin kantautuneelle löytyy paikka. Ja jos jotain heittää pois niin se on seuraava päivä kun sille keksii jonkun tarkoituksen :)

  VastaaPoista