Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tuunaamon tuunaus

Alkusanat: Tästä rempasta / tuunauksesta tulee halpa !

Kohde: Tuunaamo, toimisto, takkahuoneen jatke, kodinhoitohuone, karjakeittiö...

Kyseessä siis tosiaankin on huone, jossa kaikki nuo em. toiminnot ovat. Karjakeittiö ei tosin liity lehmiin vaan tuohon meijän koirakatraaseen; tässä huoneessa on jokunen sata litraa pakastintilaa koirien (ja meidänkin) eväille, kuivaruokatynnyrit, vitamiinipurkit... valjasniput ja milloin mitäkin.

Sama tila aiheutti Eskuriin muuttaessamme puhelun maistraatista; "Muutitteko aahan vai beehen". Muutimme molempiin, mutta tämä on siis vuokrallakin aikoinaan olleen yksiön tupakeittiö. Nimi Bee jäi elämään.

Kuvassa kööki on todellisessa arkiasussaan... steariinissa sytykeruusujen jäljiltä ja mullassa parin päivän takaisen chilien ruukutusshown jäljiltä (nostin vain taimipotit ikkunan eteen ja en pahemmin siivonnut). Tarkasti sihtaamalla saattaa huomata oikealla montun, jossa oli jääkaappi... Jääkaappi porsi ja ja ja... siitä lisää myöhemmin ;)

Liesi vaihtui jo vuosi sitten. Vanha 70-luvun (täysin toimiva, joskin tooooodella hidas) Strömberg sai väistyä uuden vanhan tieltä. Samaa sarjaa on vielä tämä palveluksessa oleva lieskari... joka toimii, eri asia uskaltaako käyttää :D


Hanana on vessan hana. Toimiva sekin, mutta isojen astioiden täytössä ja pesussa meinaa kärähtää hermot.

Kiintokalusteet ovat kauttaaltaan aika elämää nähneet. Meillä kotona oli samaa kuosia keittiö! Strömbergejä myöten.

No. Koska käyttötarkoitus on tuo edellä mainittu. Tilassa roiskuvat maalit ym. Köökiin ei upoteta paljoa rahaa. Kalusteet voisi uusia; FBn palstoilta tai tori.fiistä varmasti löytäisi "uudet" jopa ilmaiseksikin, mutta miksi merta edemmäs? Pikku laitolla tämä saa lisää vuosia ja ei tartte alkaa kiinnittämään (lue: kiroamaan) uusia kalusteita tiiliseinään.

Välitilinpäätös:
Välitilinpäätös tulee olemaan jokaisen tätä aihetta koskevan postauksen lopussa. Liian usein kuulen, että "Tekishän sitä mutta ku ei o rahaa..."
Jos hinta on 0€, kyseessä on jostain aiemmasta projektista jäänyt juttu... tai saatu joltain FBn tmv kautta.

Tähän mennessä hommattua:
 • Liesi (saatu :)) 0,00€
 • Otex (tartuntapohjamaali) 0,00€
 • "Uusi" hana 10,00€
 • Liitutaulumaali 0,00€
 • Työvälineitä 0,00€
 • Solmasteria 0,00€ 
 • Läjäpäin verhokiskoa 0,00€ (kiitos tori.fi)
---------------------------------------
yht.     10,00€

Huomenna pääsen oikeasti töihin! Muutama päivä on mennyt kaaosta selvitellessä...  Ja joo, Arvo Ylppö oli viisas mies! Tyttö nukkuu ulkona vaunuissa päikkäreitä monta tuntia. Sisällä ottaa vain pieniä torkkuja ja sitten kiukutellaan molemmat :) Pitkät päikkärit sallii äiteelle hetken tuunausterapiaa

2 kommenttia:

 1. Pitkät päikkärit ovat äidin selviytymiskeino! Muista kuitenkin nukkua myös itse! Vain niin koko perhe voi hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsos tää pikku-neiti vetää yölläkin piiiiiikät unet joten mää nukun paljon paremmin kuin aikoinaan stressaantuneena IT työläisenä tai vaikka raskausaikana. Kunnon rinsessaunia :)

   Poista