Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi!

Hyvää uutta vuotta! Aina toivotellaan vaan parempaa vuotta... omalla kohdallani voi tuskin parempaa olla kuin mitä 2013 oli, joten toivon tästä vuodesta edes lähes samaa tasoa :)

Edellisestä blogauksesta on niiiiiin kauan, että nyt on kauhiasti kaikkia asiaa. Naamakirjassa lupasin herkku / saunasiideri / punkku-lakkoa yhtä monta päivää, kuin tilaan tulee tykkäyksiä. Niitä tykkäyksiä on nyt  päälle 60. Viimeiset kilot on niin tiukassa, että maksimoidaan kurjuus sitten näin ja katsotaan toimiiko. Seuraavaksi kokeillaan itämaista tanssia.

Mitä ostaa lahjaksi ihmiselle, joka oikeastaan ei tarvitse mitään?

Määpä tiiän. Lihapullasakset!!

Oon kategorioinut nuo aina yhtälailla tärkeisiin tarvekaluihin kuin shampanjavispilänkin... mutta nuo on HYVÄT! Ikinä en enää lihapullia tee ilman nuita. Oikeasti. Symmetrisiä ja ennen kaikkea samaa kokoa olevia palluroita <3


Joo, siis joulupukki toi tuon härvelin meille. Mun oma henk. koht. roinoosini jatkuu ja en edelleenkään ostele mitään humpuukia.

Kauhulla olen pari päivää sommitellut mielessäni ajatusta pienemmästä makkarista. Nassikka joutuu muuttamaan Pikkuakan kaveriksi meidän isoon makkariin ja me puolta pienempiin neliöihin. Tuntuu ettei meidän sänky edes mahdu siihen huoneeseen! Saatikka vaatekaapit... Palaan aiheeseen...

Viikon pihivinkkinä mainittakoon Oulun taidemuseon ilmainen sisäänpääsy ja Reidar Särestöniemen näyttely. Siitä huomenissa lisää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti