Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

Sähköistä

Pakkanen <3 Meille ei ole tullut lunta, mutta pakkanen keikkuu 10 asteen paremmalla (kylmemmällä) puolella.

Ompelukone hajosi. Diagnoosi tuntematon, pitänee haalata huoltoon se. Ei olis kyllä huonompaan saumaan enää sekään osannut levitä! 

Edellisen postauksen kirjoittelin kamarista ja siitä se ajatus sitten lähti! Yksi ikkuna on isännän toppuutteluista huolimatta jo valaistu ja sitä värkätessäni tajusin että meillä on itse asiassa ledivaloja aika paljon! 

Ekana makkarin yöpöydät ja yövalot. Tuolit olivat mäntyisen, kellastuneet ja koirien "leimaamat". Pientä fiksausta, hiontaa ja Helmiä pintaan ja siinä ne on töröttäneet jo reilun vuoden verran. (toim. huom. paikkaa ei ole stailattu kuvausta varten... ja tuo Rennie-paketti asuu mun yöpöydällä vallitsevasta elämäntilanteesta johtuen...)
Sama lähempää... saatte arvata teknisen toteutuksen ;)Tämä olkkarin "tunnelmatuli" on ollut täällä blogissa aiemminkin... ja itse asiassa se on edelleen olohuoneen ainoa sähkövalo! Luulen kyllä, että ruokapöydän päälle rakentuu parhaillaan valaisin, joten siitä lisää myöhemmin...

Niin ja sitten tietty köökin "työvalot" on kanssa ledinauhaa. Yritin löytää kuvaa... en löytänyt. Löysin kuvia keittiöstä ennen remppaa ja niistä seurasi välittömästi yökkäysreaktio. No, pitää muistaa kuvata ja laittaa seuraavaan köökipostaukseen. 

Palataan!2 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi ne keittiön valosysteemit. Jollakin aikavälillä pitäisi itselläkin laitella..

  Milloinkas sen närästyksen olis tarkoitus loppua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön valoista tulee heti seuraavassa köökipostauksessa, lupaan :)

   Närästystä kuunnellaan varmaan helmikuulle asti. Josko se sitten taas heleppais... saattaa rennietä mennä jokunen paketti ennen sitä :)

   Poista